Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) hastası biri 3 tekerlekli motorsiklet kullanabilir mi?

medcezir61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba herkese ben fa hastasıyım 3 tekerlekli motorsiklete merak saldım bu aralar internette bi iki araştırdım kafamada yattı biraz. yaşım 19 oldundan bu konuda tecrübeli arkadaşlara danışmak ve fikirlerinizi örenmek isterim şimdiden teşekkürler

Ehliyet konusundaki görüşlerimi burada dile getirmiştim.. Söz konusu trafik ve başkalarının da hayatı olunca epey bir düşünmek gerek..

baben abi onu anladımda benim sormak istediğim aslında şuydu, ben trafiğe çıkmak için demedim zaten o türlüsüne cesaret edemem dediğiniz gibi, sadece sahil, semt içi falan oda tenhayken okadarınıda yapamıyızmı?

Valla o hastalığının gelişmesine bağlı biraz.. Bende çok çok erken başladığı halde 7-15 yaşım arası çift tekerli (3 bile değil!) bisiklet kullanırdım. (Daha sonra evi değiştirince bırakmak zorunda kaldım :) Şimdi kondisyon bisikletim var bitane.. Onunla idare ediyom :p)

Yani diyeceğim son karar senin ;)

"Kas Hastalıklarından myopati ve progresif muskuler distrofisi, myotonisi ve kas-sinir kavşak hastalıkları olan şahıslara sürücü belgesi verilmez. Nöroloji uzmanının kanaatine göre hafif vakalara yılda 1 kez muayene olmak kaydıyla A1, A2, B, F ve H sınıfı sürücü belgesi verilebilir."

Üst Alt