Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fotoğram makinasından pc' aktardığım fotoğrafları bulamıyorum

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
29
Merhaba arkadaşlar
Bugünlerde evdeki elektronik eşyalarla başım dertte :) Birini yaptırıyorum, diğeri bozuluyor. Fotoğraf makinamdaki fotoları bilgisayara aktardım yüklendiler. yüklendiği yere baktım, bilgisayar/D sürücüsü. Fotoğrafları biraz düzenledim sonra ara verdim Tekrar baktığımda fotolar yoktu, Bütün sistemi aradım, taradım ama yok, bulamıyorum. Acaba nerede olabilirler?

Son düzenleme:
En kolayı Picassa uygulaması kur pc' ne. Bilgisayarındaki tüm fotoğraf ve resimleri aktaracak şekilde seç. Veya başlat - ara -> *.jpg veya *.bmp veya *.gif veya *.tif yazarsan görebilirsin sanıyorum.

Bilgisayar / D sayfanın üst sağ tarafında arama bölümü var. oraya resim yazıp aratın belki o şekilde bulabilirsiniz

muhtemelen bilgisayarınızda "autorun" virüsü var bu sebeble ile bilgisayarınıza kopyaladığınız veriler sizin isteğiniz dışında gizleniyor olabilir..

öncelikle bilgisayar donanımınızı orta düzeyde olduğunuz varsayarak kaspersky veya esed anti virüs demo versyonlarını indirip güncelleyin sonrasında tarama yaparak bilgisayarınızı denetleyin .
Tarama işleminin bitmesinin ardından denetim masası / klasör seçenekleri/görünüm sekmesinden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyerek uygula tamam diyin muhtemelen dosyalarınız görünür olucaktır .

Bu bir kere oldu. Şimdi böyle bir sorun yok. Bilgisayar kafasına göre takılıyor anlaşılan :)

Karşıdan yükleme bölümünü kontrol ettin mi ? Winrar dosyası kullanıyorsan orada da olabilir .

bütün klasörlere tek tek baktım, yok

Öncelikle bütün klasörlere tek tek bakmana gerek yok.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Windows 7 kullandığını varsayıyorum. Başlat menüsünden Bilgisayarıma, oradan da D sürücüsüne tıkla...
Pencerede sağ üstte "ARA" diye bir boşluk göreceksin. Oraya "*.jpg" yaz. (tırnaklar olmadan)

Windows 10 kullanıyorum Metepe. Söylediğini yaptım, pc'de ne kadar fotoğraf varsa hepsi ortaya döküldü. Ama aradıklarım yok.Takıların fotolarını yüklemiştim. Yeniden çektim zaten hepsini. Uğraşmaya değmez artık. Teşekkür ederim :)

Bilgisayarının diskinde sıkıntı olabilir. Her şey uçmadan önce diski bir test etmende fayda var.

Bunun için ücretsiz HDTUNE programını kullanabilirsin. https://www.hdtune.com/

Programı kurup "Health" başlığına tıklayıp SMART verisi varsa orada kırmızı veya sarı veri var mı bakabilirsin. Ayrıca Error Scan ile diski hatalara karşı taratabilirsin.

Üst Alt