Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fotoğraf çekimlerim: Mutfaktaki davetsiz misafirimiz

Alman

Aktif Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
116
[FONT=Georgia]Merhaba Arkadaşlar, [/FONT]

[FONT=Georgia]Başımdan geçen olay (tekil konuşuyorum çünkü ben hariç kimse bilmiyor[/FONT][FONT=Georgia]) akraba ziyaretinden sonra eve geldim. Herkes merkez / çarşıya ineceklerdi. Fındığı bitirmiş kurumasını bekliyorduk. O gün ben nöbetçi idim. Duyduğuma göre daha önce bir kaç kişi fındık hırsızlığına uğramış. Evde kimse olmadığından fındıkların başını beklemek bana kalmıştı anlayacağınız. [/FONT]

[FONT=Georgia]Yaklaşık bir 30-45 dk kadar bekledikten sonra sıkılmaya başladım. Odama gidip şarkı player ve kulaklığımı alıp [/FONT]müzik[FONT=Georgia] dinleyecektim. Odamdan balakona doğru hareket ettiğimde mutfak perdelerinin arasında bir şey olduğunu farkettim. Gün batımına yakın olduğu için pek seçemedim açıkcası. Dikkatlice baktığımda minik bir [/FONT]FARE olduğunu gördüm. Bir kaç dk şaşırarak bekledim perdelerin arasında nasıl duruyor diye düşünürken. Bir hışım ile odama gidip çantamdan fotoğraf makinamı aldım. Mutfaktan girer girmez fare perdeden aşşağı inip dolapların altına hızla gitti.

İlk başlarda boşuna getirdiğimi düşünüyodum ama sonra aklıma bir fikir geldi. Balkondaki sandalyemi mutfağa karşı çevirip dolabın altından çıkmasını bekledim. Bi 5 dk sonra hareketlendiğini gördüm. Hızlı hareket ettiğinden ve çok küçük olduğundan (6-7 cm falan) dolayı çekmekte zorlanıyordum. Makinam'da gerekli ayarları yaptıktan sonra tekrar tekrar çektim. Bu seferde hava karanlık göz gözü görmeyecek kadar ışığı açsam çıkmayacak 21:40 civarı. Bir yandan kulaklık ile müzik dinliyor bir yandan da fotoğraf çekiyordum ikisi bir baya iyi gidiyormuş bunu anladım bekledim ve belirli aralıklar ile çektim elimden geldiği kadar. 24.08.2013 Ve işte sonuçlarda aşağıda görüldüğü gibi kareler çıktı !!

1- Harmandaki fındığımız.

174797.jpg

2- İşte bu perdenin orta tepelerinde bir yerde idi. Nasıl duruyorsa artık

174798.jpg

3- İşte davetsiz misafirimiz.

174799.jpg

4- Mutfağın genel görünümü

174800.jpg

5- Bulaşık makinasının önünden geçerken ki bir kare.

174801.jpg

6- Perdeden iner inmez bu dolapların altında bir yere girdi. Ne olur ne olmaz belki buradadır diye çektim. Bu arada sağda bir kırık çay bardağı var sanki ne işi varsa.

174802.jpg

7- Buzdolabın yanındaki dolaplara geçiyor. Bir ara buzdolabın önüne kadar gelmiş farkettiğimi görünce hemen kaçıyor.

174803.jpg

8- İlk başlarda flaştan dolayı kaçar daha da çıkmaz sanıyordum. Ama tahmin ettiğim gibi olmadı tam tersi. Daha da yaklaştı. Bu da benim işime geldi açıkcası

174804.jpg

9- Max. zoom (300mm) ile bu kadar oluyor

174805.jpg

10- Kırıntı gibi bir şeyler arıyor sanki yanılıyorda olabilirim.

174806.jpg

11- Artık gitme vakti sanırım

174807.jpg

12- Ve son karesi. Bundan sonra balkona kadar yaklaşmış haberim yok balkon kapısından kafasını çıkardı hemen geri kaçtı. Heralde fotolarda nasıl çıktığına bakmaya geldi
TATLIASKIMCILAR (25).gif
Bir dahada 10-15 dk kadar bekledim. Daha da dönmedi.
TATLIASKIMCILAR (19).gif
Zaten ondan sonrada bizimkiler geldi.

174808.jpg

Bizimkilere bu olaydan bahsetmedim çünkü ne zaman görseler anında öldürüyorlardı. İlk geldiğimizde bir kaç fare, akrep vs. Bu minik misafire kıyamadım.

İşte bu kadar arkadaşlar !! Başka karelerde görüşmek dileği ile !!

Bunu evimde görsem resim çekmek aklıma dahi gelmez tebrik ederim sizi :)

Bunu evimde görsem resim çekmek aklıma dahi gelmez tebrik ederim sizi :)
Niye sevimli değil mi ama kereta :D Korktuğundan dolayı olmasın o :) Ben ne olursa olsun fotoğrafını çekerim. Bi akrep, yılan gibi hayvanları çekmek isterdim ama olmadı. Aslında akrep düşünüyorumda ben görmeden babam halletmiş bi çekeydim sonra ne yaparsan yap demi ama !? :) Fotoğraf makinam benim 3. gözüm gibi ne görsem çekerim. Tebrikleriniz içinde bende size teşekkür ederim Carpe Diem. ;)

Ben burdan bakarken bile bi tuhaf oldum:/bende sizi tebrik ederim :D

Tuhaf olacak bir şey yok esra :) Sokak hayvanları gibi sadece fazla görmediğinden tuhaf gelmiştir. Hepsi o kadar ! :))) Sağolasın.

konu fareden açılmışken sosyal medyada fenomen olan fare videosu :

Fare de yavruymus sevimli görünüyor büyükler görmedigi icin sanliymissin ücüncü göz misali

Çok iyi olmuş bunlar :) Bunu bir konu altında calışma yapsanı güzel seyler olur .

herkes öldürmek ister . sız sadece onunla fotoğraf calışması yapmıssınız :) Güzel olmuş

konu fareden açılmışken sosyal medyada fenomen olan fare videosu :

Bana fenomen miş gibi gelmedi faruk :D

Fare de yavruymus sevimli görünüyor büyükler görmedigi icin sanliymissin ücüncü göz misali
ewt şansım yaver gitti diyebiliriz gurbetli :)

Çok iyi olmuş bunlar Bunu bir konu altında calışma yapsanı güzel seyler olur .

herkes öldürmek ister . sız sadece onunla fotoğraf calışması yapmıssınız Güzel olmuş
Tşkler Volkan. :) Konu altında çalışma yapsam çektiğim konuların isimleri karışır gibime geliyor şimdilik böyle iyi dediğin şekilde başka forumda da aynı öneri geldi ama düşünmüyorum açıkcası. Onlar öldürmek için plan yapar ben acaba nasıl çeksem diye düşünürüm... :))

beslenir ki buuu, çok tatlıı yaa :)

174805.jpg

Çok güzel resmentiğiniz gibi anlatım kabiliyetinizde harika...
:)
çok beğendim tabi fareyi değil :D

beslenir ki buuu, çok tatlıı yaa :)

174805.jpg
bende öyle düşündüm hamster niyetine ama korktu benden kaçtı gothica :D

Çok güzel resmentiğiniz gibi anlatım kabiliyetinizde harika...
:)
çok beğendim tabi fareyi değil :D
Fotoğraflar kuru kuru gitmesin diye yanına karaladım bir şeyler yoksa çok anlamsız ve monoton bir paylaşım olurdu sanki şirine fareyi de beğenmişsindir bunun gibi minik kereta beğenilmezmi hiç :D h.sonu bir konu daha paylaşayım bari :)) Uzun zman olmuş fotoğraf atmayalı... :rolleyes:

Son düzenleme:
Üst Alt