Merhaba arkadaşlar burası engelliler için kurulmuş engellilerin sorunlarını çözmeye çalışan kimin bir bilgisi birikimi varsa ortaya koyup aynı durumda olan farklı kişilere de emsal teşkil eden engelli dostu bir platformdur. Fakat konuya empati kurmak açısından bakalım biz engelliler yorumlarda alayvari bir yaklaşımlar yorum yaparsak ne olur? Tamam anlıyorum belki alaylı şekilde yorum yapan kişiye göre önceki yorum hatalıdır olabilir herkesin görüşü farklıdır buna bir şey diyemeyiz. Ancak kalkıp alaylı bir şekilde konuşup () bu tip iadeleri mesajda yazarsanız size tek bir şey söylüyorum hani diyoruz ya engelim ile alay ediliyorlar ben konuşurken insanlar gülüyorlar bana bu şekilde muamele ediliyor diyoruz ya!! İşte şuan aynısı burda oluyor görüyorum yorumlarda bunu görüyorum ve gördükçe üzülüyorum çünkü biz birbirimize bunu yapıyorsak normal insanlar neler yapmaz yapıyorlar ise de onları yadırgamıyalım çünkü engelliler birbirine karşı bunu normal görüyor ise normal insanlar bunu hayli hayli normal görür lütfen saygı sevgi çerçevesinde alay etmeden yorumlara cevap verelim bunu yapamıyor isek susalım kimsenin kalbini kırmayalım vesselam.