Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi merkezlerinin tedavi gazı/aymazlığı

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar birazda gerçeklerden bahsedelim mi ? Amacım kimsenin umudunu kırmak değil para tuzaklarına karşı bilgilendirmek çünkü haberler rahatsız edici boyutta artık.

Ara ara omurilik felcinin tedavisi hakkında son gelişmelere bakıyorum ve ne zaman baksam bir Fizik tedavi merkezinin bir hastası ile röportaj kaydını görüyorum başlıklar aynen şöyle

Elif azmetti omurilik felcini yendi
Ali pes etmedi kazandı
Ahmet yürüyor vs.

Başlığı gördüğünüzde diyorsunuz ki Allah Allah gerçekten de yürüdümü sonra video ya tıklıyorsunuz karşınıza hastanın konuşması çıkıyor

Serdar : Trafik kazası sonrası felç kaldım erken fizik tedavinin önemini bildiğimden hemen bu merkeze geldim çok ilgilendiler robotik cihazlarla yürüdüm bla bla bla bla...

Hangi merkez hangi hasta olursa olsun konuşmaların içeriğide hiç değişmiyor . İşte elif çok azimli mehmet harika gidiyor

Ee sonuç ne kardeşim ? Sonuç ne diye diye videonun sonunu bekliyorsunuz. Videonun sonuna vardığınızda da cümle değişmiyor

Oflu arkadaş: Artık yatakta oturabiliyorum çok teşekkür ederim doktorlarıma fizik tedavi uzmanlarına

Hehehehehe ne büyük başarı Bravo.

Kısacası arkadaşlar bin kez söyledik evinizi arabanızı satıp bu tür merkezlere yatırmayın bilinçli olun . Fizik tedavi merkezlerine gitmeyin demiyorum elbetteki gidin ama niçin gittiğinizi bilin Fizik tedavi merkezlerinin işi size tekerlekli sandalyede normal hayata adaptasyonunuzu sağlamak . Yok bu bacaklar çalışacakmış ayşe yürümüşmüş bu saçmalıklara inanmayın sonra umudunuzu kaybeder hepten vazgeçersiniz.

Biraz fazla ağır olmuş konusman ben de paraplaji tanısı konulan bir hastayım ama Allah'ıma şükürler olsun kesim yok ve sinir tahribatım fazla olmamış ve Allaha şükür yuruyebiliyirum

Üst Alt