Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi için iki ayrı yere başvurduk. Birinden çağırıldık. Diğeri ne olur?

runya

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
beyin kanaması sonucu sağ tarafı felç olan amcamıza fizik tedavi merkezleri araştırdık erenköy ve bahçelievleri hep önerdiler. her ikisinede başvurduk erenköy'e çağrıldık acaba :( Bahçelievlerdeki şansımız son bulmuşmudur..

hayır oradaki rendevunuzda aktif haldedir sıranız gelince oradanda çağrılırsınız
geçmiş olsun

erenköy biraz disiplinlidir ama iyidir 8 ay kaldım orada

Bahçelievler kadar değilmiş sanırım. Aletleri yetersiz olduğundan bahsediliyor. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

alet dediğin ne ki bisiklet,kurek bir de kol ve ayakları kuvvetlendirmek için ağırlık aleti tens cihazı filan vardı 9 yıl önce önemli olan aletler değil fizyoterapistler ben bahçelievler dede bundan farklı aletler olduğunu sanmıyorum erenköy ü değerlendirin bence diğerinin ne zaman çıkacağı belli olmaz 3-4 ayda sürebilir ne kadar erken başlarsanız tedaviye o kadar iyi

Birini tercih edin.. SGK kapsamında yıllık fizik tedavi sınırlaması vardır. İkisine de gitmeniz bu sınırı aşmanıza ve sizden ücret alınmasına neden olabilir.

Üst Alt