OğuzHan112,
Çok teşekkür ederim, inşallah sizin de bu hayatta işlerinize yardımcı olunur, bu forumda sizin duacınız çok fazla
Üstteki ikisi de 1 ay önce çekilmişti yani 2024 e ait bulgulardı.
Ben 2019-2020 de de çekilmiştim. Hayatımda ilk kez engele başvurmaya bu yıl karar verdim zaten memurum çalışıyorum. %40 benim için yeterli. Psikyatriden ve endokrinoloji den de bekliyorum ama 10 yıldır depresyon tedavisine rağmen doktor vermeyecek gibi duruyor. Endokrinoloji de hipofiz mr i istedi. O nedenle şu an fizik tedaviden alabilir miyim diye sizlere sormak istedim. 40 yaşındayım. Teknik personelim. 10 yıl önce 90 puan kpss ile normal atandım ekpss vb ihtiyacım yok sadece tayin olmak istiyorum %40 ile. Hiç heyete girmedim. Tayini belirtirsem ters teper mi? Çünkü malulen emeklilik sanabiliyorlar ama sadece tayin için diyince de biraz anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Engelli kotası gibi bir şey varsa da ben engelli memur olmak için başvurmayacağım sadece tayin olmak için dilekçeye ekleyeceğim. Kimsenin hakkına girmek de istemiyorum.
2019-2020 mr m da işe yarar mı? Doktor dikkate alır mı?
2019 da
Lomber lordozda artış mevcuttur.
Tüm düzeylerde diskopati izlenmektedir.
S1 grade I anterior spondilolistezis mevcuttur.
L1,L2,L3,L4 düzeylerinde fokal plak kompresyonları izlenmektedir.
Vertebraların korpus yükseklikleri normaldir.
L4-5 düzeyinde sağ foraminal-ekstraforaminal ince disk bulgingi mevcuttur. Sol foraminal silik sınırlı ince disk bulgingi izlenmektedir.
L5-S1 düzeyinde sol nöral foramen dar görünümdedir.
2020'de
Lomber lordozda artış mevcuttur.
Tüm düzeylerde diskopati izlenmektedir.
Alt torakal, L1, L2, L3, L4 fokal plak kompresyonları mevcuttur.
S1 anterior grade I spondilolistezis izlenmektedir.
L4-L5 düzeyinde sağ foraminal-ekstraforaminal ince disk bulgingi mevcuttur.
L5-S1 düzeyinde sol foraminal ince disk bulgingi izlenmiştir
.