Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
A_GEYiK' Alıntı:Yönetmen: Peter Segal
Oyuncular: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider
Henry (Sandler) Hawaii cennetinde kıskanılacak bir hayat yaşamaktadır. Hiçbir stresin olmadığı tatlı bir hayat...ta ki Lucy (Barrymore) ile karşılaşana kadar. Henry ve Lucy bir anda birbirlerinden hoşlanırlar, ama ertesi gün Lucy onunla hiç tanışmamış gibi davranır. Kaderi onu arkadan mı vuracaktır, yoksa? Aslında Lucy kısa dönemli hafıza kaybına sahiptir ve her gece o güne ait tüm anıları silinir. Ama aşık bir adam, rüyalarının kadını olan bu kadını kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Bu, Lucy'yi hergün kendine yeniden aşık etmek için yepyeni yollar bulmak olsa bile, Henry mücadeleye hazırdır. Rob Schneider (Big Daddy) ve Sean Astin (The Lord of the Rings Üçlemesi)'ın da rol aldığı 50 First Dates, her seyrettiğinizde sizi yeniden etkisi altına alacak.
Filmin beni en etkileyen sahnesi;
Bir gün Hanry, Lucy'ye olup biten her şeyi anlatır. Her gün kendisine yeniden aşık olduğunu... Bunun üzerine Lucy sorar:
Lucy: Peki, her gün beni kendine aşık etmeyi nasıl başarıyorsun.
Hanry: Bu çok basit. Mavi kotumu giyiyorum, karşına geçip popomu sallıyorum, aşık oluyorsun.