Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Linea 1.3 Dizel Dualogic hakkında düşünceleriniz nedir?

meister78

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba..fiyat ve donanım olarak güzel bı araca benzıyor..fakat bırebır kullan ve tecrube edenlerın bu araçla ılgılı yorum ve tavsıyelerını rica edeceğim..

Bu araba işi cebindeki paraya bakar.
Paran varsa vw ,renault, honda, seat vs. markaların modellerinden birini al derim.
Yoksa o kadar paran fiat, hyundai, chevrolet gibi markaların modellerinden birine bak.

Az kullanıcam (yılda 10 bin km az) dersen benzinli , çok kullanıcam(yılda 10 bin km fazla) dersen dizel al.

Otomatik şanzımanda ilk tercihin tam otomatik,cvt yada çift kavramalı (dsg,edc vb.) vitesler olsun.
(Dualogic,easytronic, mmt,auto6r tek kavramalı şanzıman)

Gerisi senin göz zevkine kalmış.

Kendine 3-4 model seçip onları karşılaştırıp ona göre karar vermen senin için daha uygun olacaktır.

merhaba ..benım suan corsa 1,2 2006 model bı aracım var arkadaşlar..fakat genısleyen aile nufusu benı daha genıs bır araba susuncesıne yonelttı.2 cocuk var soyle sedan bagaj problemı olmayan bır araba almak ısterım..arastırırken karsıma cıkan seceneklerden bırıde linea..diğer araclarıda cok detaylı araştırdım hepsı hakkında hemen hemen fıkır sahıbıyım benım sorduğum bu araca sahip olup kullanan ve tecrubelerını aktaracak arkadaşlar..yoksa o ıyı bu kotu su ucuz bu pahalı olayı degıl...bazen ınsanların on yargıları oluyor ama sonradan fıkırlerınız degıse bılıyor o acıdan :) tamamen duygusal yanı soyle baktıgımda dızel en ust donanım sedan en ucuz arac tavsıye eden olursa neden olmasın dıye dusundum

Linea'ya o istenilen rakamlar verilmez bence.. O fiyatlara git başka bir araba al derim ben ;)

Ford fusion, opel meriva, nissan note, honda jazz, renault megan 2 hb, Renault scenic
bende bunlar arasında uygun birşey bulursam alamayı düşünüyorum.

Benim fikrim şu an alınacak en kaliteli en uygun fiyattaki araç Ford Fiesta 1.4 motor 70 beygir dizel...
bir ara iyi sarmıştı bayağı bir inceledim ben olsam ve param olsa Ford Fiesta nın modellerinden birini seçerim

Mami Junior;

Benzınlı olanın otomatık tripctonıc olanı var ama dizel versıyonun varmı bılmıyorum araştır derim..

Otomatik vitesi var da Aile olarak biraz kalabalıksanız yetmeyebilir

Otomatik vites dizeli yok diye biliyorum, benzinlisi var oda şahsi kanımca alınmaz.
Arkadaş bütçesi çerçevesinde bunu uygun görmüş bence hayırlı olsun demek gerekir.

Üst Alt