10 yıl önceki bi teknoloji
10 yıl kadar önce Omurilik felçli bi arkadaşım prof. Halim Hattat'a penil protez taktırdı.sonra evlendi.. Epeyce bi para harcadıktan sonra suni döllenmeyle ikiz çocuk sahibi oldu. Spermleri testisten ve idrardan temin ettiklerini söyledi. idrarda bi miktar olurmuş. onu ayrıştırıp kullanabiliyorlarmış.
(haaa..önce bi üçüzü oldu ama ölü doğdular.)
fakat o zamandan bu yana teknoloji müthiş gelişti. HER ZAMAN ÜMİT VARDIR düşüncesindeyim .
GELELİM PENİL VİBRATÖR e...
isminden anlaşıldığı kadarıyla bi titreşim sağlıyor.
Ben kullamadım. ama yöntemi uyguluyorum.
titreşim veren bi masaj aleti işimi görüyor.
ruh durumuma göre 5 ila 20 dk. içinde ejekülasyonu sağlıyor.
hiç sağlamadığı da olabiliyor..tamamen beyinle ilgili bir süre bu.
şunu da ekleyeyim bu yöntemi OF. olduktan 10 sene sonra keşfettim.
geçen bu 10 sene içinde görünen üretim sıfırdı
penisdeki duyuyu merak ederseniz % 20 oranında falan diyebilirim.
Bi ilginç noktayı daha yazayım..benim tansiyonum normalde 8-9 arasıdır.Yani hipo tansiyon var bende. o anda 18-19 a çıkyor. sen şimdi kolunda tansiyonla mı..? diceksiniz he valla öyle...dijital bi alet zaten. .
Bunu da benim yöntemimi uygulamaya kalkışcak olan varsa bilsin diye yazıyorum. TANSİYON FIRLIYOR.
Yine merak edenlere benim kesim C 4-5 arası boyun yani
O zamazingo da bu ..ingiliz malı markası WAHL.
Bana onu nerden aldın sööle biz de alalım demeyin. yıllar önce iki ingiliz misyoner beni imana yani hristiyanlığa davet etmişti(!) tüm tedavimi üstlenip ABD ye götürceklerdi..uzun ve ilginç bi hikaye ki konumuz bu değil.yalakalık amacıyla bana bu masaj aletini hediye ettiler..koluma bacağıma falan şeettireyim diye. Ulan dedim bi de başka tarafıma şeettirdim bakiim nocek. olayın özeti bu yani