Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felç geçirdim ve çok acı/ağrı çekiyorum! Yalvarırım bana yardım edin?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 yıl önce felç geçirdim. Sol ayak ve sol elimi kullanamıyorum, parmaklar büzüldü kaldı. Ama en kötüsü ağrı doktorunun 3x1 vermiş olduğu Neruda 800 mg, Deluster 60 mg ve contramal 50 mg ilaçlara rağmen acı ve ağrılarımın geçmemesi. Yanısıra At kestanesi kremi, Dolgit krem, Bengay krem de kullandım ama ne fayda. Geçen gün acı ve ağrıdan bayılmışım. N'olur bana bir yardım edin, ben ne yapayım?

Öncelikle geçmiş olsun bende 2021 yılında beyin sapı pıhtı atma sonucu felç geçirdim sol taraf ağırlıklı tüm vücut etkilendi konuşma, soluma bu felç işi çok çeşit malesef benimde sol tarafımda ağrı değil kasılmalar olmuştu çok yoğun bir şekilde doktorum lıoresal günde 6*1 önermişti.Şu anki durumum çok zor destekle yürüyorum denge hiç yok ama daha kötüsü düşününce şükrediyorum.Dediğiniz iaçları hiç kullanmadım yorum yapamıyacam ama inatla hayata tutunun ve hiç bir zaman bırakmayın derim Allah yardımcımız olsun, ümitvar olun.Saygılar

Kelimelerinsihirbazi
Neruda muadil bir ilaçtır, etken madde gabapentin olduğundan eczacı verebiliyor... Onun orjinali Neurontin denemenizi tavsiye ederim... Ayrıca rapor bitimi doktora kontrole gittiğinizde bu şikayetleri dile getirirseniz, daha güçlü ilaçlar var yazacağından eminim... Şuna dikkat etmenizi tavsiye ederim bunlar miğde düşmanı ve bağımlılık yapan ilaçlar, aman dikkat...

ben neurontini kullandığımda hiçbir ağrımı acımı geçirmiyor ve bence birçok hastada da işe yaramıyor ne yazık ki.devlette ağrı klinikleri vardı bir ara .size en yakın olanına gidin belki sinir blokesi veya aklımıza gelmeyen bir tedavi vardır size uyan ve inşallah vardır.Ben kabullendim acımı ağrımı ağlaya ağlaya büzülüp evden çıkmıyorum geçene ya da hafifleyene kadar . böyle bir hayat işte

Geçmiş olsun.

Burada bu konuda hiç kimse size yardım edemez. Burada başka konularda belki yardım bulabilirsiniz ama sağlık çok farklı bir olay.

Doktora gidin veya isterseniz başka doktor deneyin ama bu sorununuzu ancak doktorlar çözebilir.

Buradaki insanlar istesek bile yardım edemeyiz ki.

Her bireyin hastalığı, vücud direnci, farklı hastalıkları var mı? gibi çok değişkenler var.

Yediğimiz aynı gıdalar bile her birimizde farklı farklı değişkenler gösteriyor.

Doktoralara danışmak zorundasınız.

Tekrar geçmiş olsun.

Üst Alt