selamualeyküm herkese, bende engelli olduğum için haber vermek istedim. normal şartlarda hep faturalı hatlarda engelliler için tarife vardı, ama artık ve ilk kez turkcell faturasız hatlarda bizler için destek tarifesi uygulamaya girmiş bulunmaktadır. bence kısa konuşmalar için bu tarife avantajlı ve üstelik faturasız hatta olması artı bir avantaj.. Destek Tarifesi
artı olarak tarifeye özel Destek Paketleri Kampanyası var; Destek Paketleri Kampanyası
KONUŞMA PAKETİ : 15 TLye Turkcellilerle 150 TLlik konuşma veren Nar Paketi (15 TL/Aylık)
SMS PAKETİ : 20.000 Turkcell içi + 2.000 HY + 100 MMS (10 TL/Aylık)
İNTERNET PAKETİ : 1 GB (10 TL/Aylık)
bence paketler çok ekonomik.. çünkü yıllardır ben faturasız tarife ve kampanyaları takip ederim ve çoğunu ezbere bilirim.. paketler bence ekonomik ve paketlerin aylık olması bir artı avantaj...
artı olarak tarifeye özel Destek Paketleri Kampanyası var; Destek Paketleri Kampanyası
KONUŞMA PAKETİ : 15 TLye Turkcellilerle 150 TLlik konuşma veren Nar Paketi (15 TL/Aylık)
SMS PAKETİ : 20.000 Turkcell içi + 2.000 HY + 100 MMS (10 TL/Aylık)
İNTERNET PAKETİ : 1 GB (10 TL/Aylık)
bence paketler çok ekonomik.. çünkü yıllardır ben faturasız tarife ve kampanyaları takip ederim ve çoğunu ezbere bilirim.. paketler bence ekonomik ve paketlerin aylık olması bir artı avantaj...