Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Farklı hastaneden farklı teşhis konulan heyet raporu kurumca nasıl değerlendirilir?

shadoww007

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Emniyette görevli memurum kurumum her 6 aylık psikiyatri durum bildirir raporuna 2 farklı hastaneye göndermekte en son girdiğim heyette tıp fakultesi c dilimi, eğitim araştırma hastanesi ise d dilimi verdi yani emny hiz sınıfında çalışamaz demek bundan sonraki süreç nasıl değerlendirilir benim bu farklı raporlara itiraz hakkım varmıdır varsa ne zaman itiraz etmem gerekir yol gösteren yardım edenden allah razı olsun.

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

shadoww007
İki farklı rapor olduğunda ve olası sonuç sizin istediğiniz gibi değilse, 3. bir hakem hastaneye rapor için sevk istenebilir mantıken. Oranın vereceği rapor belirleyici olur

tşk ederim bülent bey

daha başka yorum yapabilecek varmı

değerli bilgilerinizden yararlanmak isterim

İl sağlık müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

2 ayrı rapor olunca usulen çelişki olduğu için 2 raporun da iptal edilip yeniden rapor düzenlenmesi lazım. Sağlık müdürlüğünde derdinizi anlatın, en doğru yöntemi onlar söyleyecektir.

VENÖZ YETERSİZLİK (KRONİK) (PERİFERİK) hastasıyım ve hipotonsiyon çıktı tansiyon ilacı başladılar epilepsi hastalığın var teşhislerin bu bide menenjit geçirdim böbrekler protein kaçağı var rapor alabilirmiyim

Yardimci olabilirseniz seviniri GATA ve Ümraniye eğitim araştırma ayrı ayrı epikriz raporlarına var nasıl heyete başvuran bilirmiyim

VENÖZ YETERSİZLİK (KRONİK) (PERİFERİK) hastasıyım ve hipotonsiyon çıktı tansiyon ilacı başladılar epilepsi hastalığın var teşhislerin bu bide menenjit geçirdim böbrekler protein kaçağı var rapor alabilirmiyim

Yardimci olabilirseniz seviniri GATA ve Ümraniye eğitim araştırma ayrı ayrı epikriz raporlarına var nasıl heyete başvuran bilirmiyim

geçmiş olsun.

engelli raporu vermeye yetkili bir hastaneye başvurup heyet raporu ile %40 ve üzeri oran aldığınız taktirde engelli olursunuz.
başvuru sırasında hastalıklarınızla ilgili bütün test,tetkik gibi evrakları yanınıza alın.
engelli raporu alarak eğer sigortalı iseniz engel oranınıza ve ilk sigorta giriş tarihinize göre indirilmiş prim ve yıl şartını tamamladıysanız,4/a lı iseniz vergi indirimi alarak yaşa takılmadan erken emekli olursunuz.

Epikriz raporlarında hipotansiyon epilepsi börek de protein kaçağı var tansiyon ilacı yazdılar eptantoin yazdılar önceden menenjit geçirdim birde yazdığım gibi varıs doktor hayatı böyle yaşamaya alismalisun dedi son raddesin ama sGK gittim 4/a liyin sizin Alacağını rapor bizim için geçerli olamayacak biz seni sevk edecez dedi direk SGK gonderdigi hastaneywmi gideyim yoksa önce ben mi alayım ne dersiniz

Önce yeterli hastaneden rapor alıp sonraki emekliliğe basvurayim yada direk SGK başvurup öylemi birde SGK vereceği % 40 rapor geçerli oluyormu

Eyüperyasa SGK kurumunun sevki gereklidir . Sizin önceden aldığınız rapor SGK ya rahatsızlığınız bulunduğunu gösteren belge olarak işleme alınmasına dayanaktır.

Kurumun gönderdiği hastaneden alınan rapor esas alınır .

Eyüperyasa SGK ya gidin onlar sevk etsinler sağlık kuruluna . Onların yönlendirmiş olduğu Devlet hastanesinden rapor alacaksınız.

Tşkler ederim onların vereceği rapor özürlü de oluyorum değilmi aynı zamanda

Üst Alt