Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FA'lılarda kalp sorunu kaçınılmaz mıdır?

caner33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba,ben fa hastasıyım.Sağlık raporu alırken devlet hastahanesinde kalp filmi çektirdim ve cillop(temiz)gibi kalp çıktı.Fakat bu filme güvenmiyorum.Çünkü kalbim bazen çok şiddetli ağrıyor ve o an 2-3 dakika hareketsiz durarak kendime gelebiliyorum.
kalp sorunumun olup-olmadığını anlamam için ne yapmam lazım?

caner33,

belki cillop gibidir
herkeste kardimiopati olmaz
ama bir fali nin kalbi normal calismas
temposu degisir
yada skolioz var ise kalbini ezebilir
bunlar yok ise, cillop gibi ise
sorun aramaya gerek yok zaten

Valla tıbbi ayrıntısını pek bilmiyorum, o nedenle yanlışlar olabilir dediklerimde.. Ama bizdeki problem "ağrı" değil "büyüme". (Büyüme ağrı yapar mı.. ona bişey diyemeyeceğim.)

Benim kalbimde ağrı dahi yok.. Ve her filmde, her tahlilde sorunsuz -senin deyiminle "cillop gibi" çıkardı.:rolleyes: Yani bütün FAlılarda kalp sorunu olmuyor, sanırım..:confused: Ama büyük çoğunluğunda olabilir..

Emin olmak için: Ekokardiyografi ve Elektrokardiyografi (EKG)ne de baktırabilirsin.

Üst Alt