Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akdeniz ÜN. İİBF işletme mezunuyum bu sene mezun oldum,engelli asansörü yaptırmayı en sonunda arkadaşların da yardımıyla başardık,
hayat engellerle dolu ancak aşması imkansız değil
helal olsun tebrik ediorum. demekki yapılabiliomuş, baştan yapsalar ya.. onların çalışmayan kafalarına illa zorla bişeyleri sokmak gerekio. o kadar beyinsizler işte..
BEN KAMUDA ÇALIŞANLAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDAYIM GEÇEN SENE BİZ DERNEK OLARAK DEVLET DEMİR YOLLARINA ENGELLİ VAGONU YAPTIRDIK İSTANBUL ANKARA ARASI ÇALIŞAN BU BİZİM DERNEĞİMİZİN BİR BAŞARISIDIR.VE AÇILIŞA İSTANBULDAN BİR ÇOK ENGELLİ ARKADAŞIMIZI ÇAĞIRARAK ONLARLA PAYLAŞTIK SEVİNCİMİZİ BU BİZİM KAZANCIMIZ DEĞİL TÜRKİYENİN KAZANCIDIR ARKADAŞLAR BYEE
ARKADAŞLAR NE ÇABUK UNUTTUNUZ BÜLENT ECEVİTİN HASTALIGININ İLK GÜNLERİN SIRF ONA ÖZEL BAŞBAKANLIGIN DIŞ CEPHESİNDE ASANSÖR YAPILMIŞTI BASINDAN İZLEMİŞTİK SADECE BAŞBAKANIMIZA VE 1-2 GÜN İÇİNDE YAPILMIŞTI.
Sizi gerçekten kutluyorum.
sizin bu fedakarliğinizi karşı taraf içine nasil sindirmiştir.
onların harcamaları tabiki başka yerlere bol kepçe olur.
Saygılar;