Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Veritas

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

Facebook'ta adını bilmediğim birşey açmak istiyorum. Kendi adım altından değil tamamen bağımsız birşey olacak. Örnek vermem gerekirse sanırım en iyi örnek engellerikaldir.com olacaktır. Aynen öyle birşey istiyorum. Tamamen kendi projemizin ismi olacak ve üye olanlar oradan projenin ilerleyişi hakkındaki bilgileri alabilecek, sorular sorabilecek, kendi bilgilerini paylaşacak. Buna grup oluşturmak mı deniyor. Yoksa başka birşey mi? Çok haşır neşir olmadığım için facebook.la saçma bir soru da olabilir, ama beni yönlendirebilecek biri varsa çok memnun olurum. Umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.

Grup olarak oluşturursan , yazdığın yazılar kendi isminle çıkar Veritas.

Sayfa açman gerekiyor. Sayfa olarak oluşturursan, sadece Admin olarak görünürsün. Paylaşımların açtığın sayfanın adıyla yayınlanır.:)

Harikasın :)
Peki bu sayfa oluşturma işini gene kendi profilim içerisinden mi yapmam gerekiyor? Bir de sayfanın yöneticisi tek kişi mi olmak zorunda? Proje yıllar içerisinde gelişir ve daha çok insana ulaşırsa tek başına kontrolü epey zor olur. Allah'ım neler düşünüyorum. Daha sayfa yok ortada 3-5 sene sonrasını düşünüyorum.

Evet kendi profilinden yapman gerekiyor:)
Kurucu olarak, Yönetici de sen olursun.
Daha sonra istediğin kişileri yönetici olarak atayabilirsin.

Facebook-Pages linkine tıkla.

açılan sayfada aşağıdaki eklediğim resimde işaretlediğim "create a page" yazan yere (Facebook'u Türkçe kullanıyorsan "sayfa oluştur" olarak çıkar ) tıklayarak , istediğin bilgileri girip sayfanı oluşturabilirsin:)

2irfoy.jpg

Vaay şahane! Teknoloji çok ilerlemiş ben taş devrinde yaşarken. :)
Binlerce kez teşekkürler, çok yardımcı oldun..

Ahaha hayatımız facebook oldu yahu :)

Rica ederim. Hadi kolay gelsin:)

Gereksiz bir soru olduğuna karar verdim siliyorum :D

Konuyla alakalı olarak hazırladığım sayfayı henüz açmamıştım ama şimdi silmek istiyorum. Bu mümkün mü ve nereden yapılıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yeni bir sayfa hazırlıyorum. Birbirine karışıyor. :(

Malesef Veritas, Fan sayfalarının ismini değiştirmek veya kapatmak mümkün değil diye biliyorum.

Offf roaccutane sen de olmasan :)
O zaman sadece yayınlamama hakkımı kullanarak onu ekarte edeceğim öyle görünüyor.
Teşekkür ederim.

Sayfa silmeyi buldum, varmış
Bir soru daha sormam lazım. :(
Hani Duvar, Bilgi, Fotoğraf yazan kutucuklar var ya. Oraya yeni bir sekme eklemek istiyorum, ancak ismini kendim belirlemek istiyorum. Bunu nasıl yapacağımızı bilen var mı?

Üst Alt