Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook hesabım çalındı, savcılığa başvurmak istiyorum..? [Hukuk]

sfenoid

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar facebook hesabımı çalıp hakkımda küfür etmişler savcılığa başvurmak istiyorum ne gibi hukuki işlerimleri vardır dava ne kadar sürer yardımcı olur musunz?u

cumhuriyet başsavcılığına gideceksin durumu anlatıp dava açacaksın ancak uzun sürecek ve facebook dışarıya kurumlara ve devletlere fazla bilgi vermez kendisi bir devlet olmuş kendisi esasında cia eşliğinde ülkelerin iç sosyal yapılarını karıştırmakla ilgilidir (bkz. suriye, iran) zaten facebook ortaklarından biri cia paravan şirketidir. davan uzun süreceği için bence senin yapman gereken iyi ingilizce bilen birini bulup facebook mesaj atman ki bu en azından o hesabın kapatılmasını sağlar ve daha hızlı bir sonuç bulur. ve bir diğer iş olarak yeni hesap aç ve o hesabın kendine ait olmadığını arkadaşlarını vesaire bildir bu sayede kötüye kullanım butonunu çok fazla kişi tıklarsa kapatılabilir. bundan sonrada e-mail face hesabının kayıtlı olduğu e-maili gizle şifreni iyi seç, her önüne geleni tıklama

senin yapman gereken iyi ingilizce bilen birini bulup facebook mesaj atman ki bu en azından o hesabın kapatılmasını sağlar

En iyi yöntem bu bence de...

Rica ederim... >code< güzel fikir sunmuş..

yanlış anlama ben dava açma demiyorum davanı kesinlikle aç o adi kimse gerekirse gazate üzerinden senden özür bile dilemek zorunda bırakılabilir çünki bu oldu. ama hızlı sonuç istiyorsan ve hemen orası kapatılsın istiyorsan 2. yolu dene birde e-mailinin gizli sorusunu herkesin bildiği bir soru seçme.

Üst Alt