Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FA hastasıyım, ağrılarımı dindirmek için kullanabileceğim ilaç önerileriniz var mı?

recep.43

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Ben fa hastalığı ve şeker hastalığı olan biriyim.şeker ölçümü 200 civarında.yemek yediğim zaman sanki kramp girmiş gibi ağrı oluyor.duvara demir yaptırdım.tutup 15dk hareket edince ağrı azalıyor.her gün aynı.gece 3 civarında ağrı başlıyor.fa hastası olduğu için zorlanıyorum.46 yaşındayım.ailemin yardımıyla gece 3 civarında hep aynı zorlanıyorum.bu ağrıdan kurtulmak için ne yapmalıyım,hafifletici krem,hap gibi durum var mı doktorlara gittim fayda göremedim.düşüncelerinizi paylaşmak istedim.yardımcı olursanız memnum olurum.selamlar

Recep bey e vitamini ve b vitamini alıyo musunuz?
bende şeker yok ama şeker hastalarına önerilir E vitamini
inş yararı olur.

Fa lı bir hasta da şeker hastalığı olması muhtemel bir durum lakin ağrınız neden kaynaklanıyor onu bilmek lazım. fa da kas ve kemik ağrıları oluyor
Nöroloji dru nöropatik ağrılar için ağrı kesici veriyor ama senin ağrın şekerden mi?

Üst Alt