Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakıma ihtiyaç duyan birisi mahkemede ceza alır mı? [Hukuk]

dua20

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Ben birşey soracaktım acaba evde bakımlı bir kişi ceza alırmı acaba raporumu mahkemeye sundum yarın mahkemem var bi sorun cıkarmı

Hukuken suçluysa alır tabiki. Ceza kanunlarında buna engel bir durum yok. 85 yaşında bir tanıdığımı sedyede götürdüler cezaevine. Suçu kız kaçıran torununu evinde saklamak :)

peki saglık raporu var agır özürlü şizofren &80 daha önceki cezamdan almadım ama bunu bilmiyorum mesela hastanede yatırsalar desen evde bakım var evde bakımlaması gerekli ikincisi öbürkü raporumda ise agır zörülü calışmaylan tedavi olanagı olmayan diyor atabilirler ona bişey demiyorum

" daha önceki cezamdan yırttım" demek ilginç bir laf olmuş.. Sürekli suç işleyip ceza almamanın peşinde olan birine yardımcı olmaya çalışmak da kendimi kötü hissettirir

sürekli suc degil daha önceki mahkemem vardı yırttım derken bitti kapandı hani bunlardamı öyle olur diyorum

Üst Alt