Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşlarında geriye doğru ödeme var mı?

Umut3072

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
melek abla merhaba..

daha önce evde bakım maaşı alıyorduk raporum süreliydi,süre bitiminden önce yeni raporu yetiştirip veremedim ve aylık kesildi..
eski rapor bitiş tarihi 15 ekim..yeni raporu 25 kasımda verdim..

sizin de söylediğiniz gibi aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü aradım..şubat ayında başlayacak dediler..niye gecikti bukadar dedim Bunda senin zararın yok geiye doğru toplu alırsın dedi.yılbaşı girdi yetişmedi felan dibi şeyler söyledi..

şimdi abla ben şubatta nekdar alırım...

Eğer şubatta yatarsa kasım, aralık , ocak ve ekimin yarısı ile birlikte 3.5 aylık alırsın.

sen en son hangi ayda evde bakım aylığı aldın? ne kadar aldın?

Ben raporum süreliydi ekim 15de bitti süresi kasım 25 de verdim yeni raporu..aradım sordum şubatta almaya başlayacaksın dediler..en son kasımda 450 tl aldım.aralık almadım ocakta da almicam şubatta alacakmışım

Emir55112 kasım'da ekim ayının ücretini eksik almışsın.

ekim ayı için 577 TL
kasım ayı için 1027 TL
aralık ayı için 1027 TL
ocak ayı için 1085,50 TL
alacaksın.
şubat'ta ocak ayının evde bakım aylığını alacaksın. şubat ayıının evde bakım aylığını mart'ta alacaksın.
ocak'ta alanlar aralık ayının evde bakım aylığını alacaklar

tabi bakım hizmetleri değerlendirme heyetinin bakım hizmetinin aksamadığı yönünde kararına binaen.

kasım ve aralık maaşınıda subatta alacakmıyım acaba.

valla bunu il müdürlüğüne sor. eger şubatta bakım parası verilmeye başlanacaksa hepsi birden verilmesi lazım. şubatta zaten ocak ayının evde bakımı verilecek 1085,50 TL
aralık için 1027, kasım için 1027 ve ekim için de 577 tL alacaksın. bir toplamayı yapmadım yani.,
dur toplayım:
577 + 1027 + 1027 + 1085,50 = 3716,50 TL
tabi toplu ödeme, bakım hizmetleri heyetinin kararına binaen ödenir. aksi bir durum çıkmazsa heyet olumlu karar verirs eşubatta ocak ayı ile birlikte alamadığın evde bakım aylıklarını da alırsın.
kesin cevap istiyorsan bunun muhatapı da il müdürlüğüdür. onları arayıp öğrenmeye çalışırsın.

Üst Alt