Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı için gelir araştırma formu nasıl doldurulur?

aaburak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bugün bakımdan geldiler gelir araştırma formu verdiler annemin gelmesine gerek yok dediler siz bu işlemleri tek yaparsınız dediler fakat maaş bordrosu falan tek nasıl alıcam anneminde gelmesi lazım değilmi bana verirlermi bu belgeyi bankadanmı sgkdanmı alıcam

ptt şube müdürlüğü falanda var buraya ne için gideceğiz arkadaşlar ?

Son Sorumda Evde Yaşıyan Herkesinmi Belgelerini İstiyeceğiz Bu Yerlerden

Son düzenleme:
Iyi günler bende evde bakıma başvurdum soybis kağıdı veriyorlar onu evdeki herkese imzalatiyorsunuz sonra sosyal hizmetlere gidiyorsunuz onlar ekrandan bütün herşeyi görüyor sadece üzerinize tapu varsa onun için tapuya gidiyorsunuz.

poziyer biz evde bakım maaşı alıyorduk fakat bu işlerle babam uğraşmıştı 1 yıl önce vefat etmişti şuan bu işler bana kaldı aile sosyal hizmetler müdürlüğünden gelidler gelir araşturma formu verdiler fakat ne alıcağımı bilemedim formda tarım il sgk pttmüdürliği tapu sicil belediye icra müdürlüğü vergi dairesi ziraat bankası ve muhtardan alınacak belgeri bize getirin dediler

benim merak ettiğim ptt müdürlüğünden ne belgesi istiyolar
ikinci sorumda banka bana annemin maaş bordosunu verirmi anneminde gelmesi lazımmı

bi sorum daha olcak icra müdürlüğünede gidilmesi lazım dedin oraya neden gidicez yardımcı olucak varmı ?

Son düzenleme:
Bizden sadece tapu kadostroya yoladi. onda da kağıdı memurla verdim neyiniz oluyor dedi annem dedim çıkardı bilgileri. Anneniz sizle gelmesine gerek yok kimliğini yanınızda götürün. Sizden çok fazla evrak istemiş anlamadım soybis imzaladıktan sonra sosyal hizmetler memurun bilgisayar ekranında bütün bilgileriniz zaten çıkıyor.annen emekli maaşı alıyor sanırım bunun bilgisi sosyal hizmetlerden çıkıyor siz bi sosyal hizmetleri arayın bu kadar yere gidip gelmeden.

Belediyeye giderseniz butun kurumlar iç içe zaten anneniz kimliği yanınızda olsun. Tapu ayda emlak beyanlarından tek gittim benim vasi kararımda var kimse vasi kararima bakmadı annemin kimliğini istedi sadece.

Sana verdiği formda dediği yerlerde çarpı var mi? Bizde sadece tapuda carpi vardıölüm aylığı biz evde çalışanın maaşı bilgisi kendi ekranlarında çıktı zaten

Üst Alt