Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı hesaplaması nasıl yapılıyor?

CORTU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
105
Evde bakım maaşı hesaplamasında eve giren gelir hesaplanırken. Evde bakım maaşıda ekleniyormu? Arkadaşlar

EagLeTreee sadece eve giren emekli maaşı hesaplamıyor söylediginize göre başka gelir yok. Teşekkür ederim. Söylediginiz için

Evde bakım maaşı ev geliri hesaplanırken gelire dahil edilmez geriye kalan tüm yardımlar dahil hesaplanır.

EagLeTreee yardımlardan yararlanmıyorum. Engelli maaşı, aile destek paketi elektrik ve doğalgaz yardımlarını almıyorum. Emekli maaşı var o kadar. Bilgilendirdiginiz için sağolun...

EagLeTreee size birşey soracagım. Babamı sosyal hizmetler den arayıp eve giren gelir hesaplaması yapacaklarını söylemişler. Annemle ben misafirliğe gitmiştik. Beni ve annemi sorup. Gelir hesaplaması yapmak için evrakları istemişler benim ve annemin evde olmaması o an için sorun olur mu? Ki zaten zamanın çogu evde geçiyor. Durumumdan dolayı. Her geldiklerinde görebiliyorlardı

Zeyno71
bir problem olmaz.sürekli olan bişi deilse.bide gelirinizde artış yoksa ebm de kesılmez.ebm gelir hesabı edilirken alınan ebm gelire dahil edilmez onun harici hangi ad adı altında olursa olsun haneye giren gelire bakarlar.korkacak bi durum yok

.mka yılda 1 defa eve giren geliri hesaplamak için istedikleri belgeler aynı şeyler . Gelirimiz emekli maaşı var. Ben başka sitede engelli maaşı ve bakım parası ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. Onun için tedirgin oldum. Evdeki kişi sayısı aynı. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim

levent çakır

asgari ücretin ebm ile ilgisi sadece gelir hesabnda oluyo.yani aü ne kadar olursa olsun ebmye de o kadar zam gelmıo.ebm zammı memura yapılan zamma endekslı.aü 9 bin olursa .hane kişi başı geliri 3666 dan 6000 e çıkar bu da gelire takılıp ebm alamayanlara destek olmuş olur.mısal 7500 tl geliriniz var hkg 3666. evde 2 kişisiniz 7333 eder ve gelire takılır ebm alamazsınız.9 bin olursa aü geliriniz 10 bin olsa bile gelire takılmazsınız 6000 x2 : 12000 tl

Üst Alt