Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alıyorum. 1 yıldır denetime gelmediler..?

hlkcan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
ben Ankarada ikamet etmekteyım. evde bakım ucretınden faydalanıyorum. gecen seneye kadar sosyal hızmetlerden eve kontrol amaclı ve gereklı evrakları yenılemem ıcın belge bırajkıyolardı. bır yılı askın suredır gelmedıler. sıstemde bır degısıklık mı oldu?..

Şimdi neyi merak ediyorsunuz onu Anlamadım olabilir işler iyi Yolda demek ki aksilik yokturki onun için.

Merakım şu. artık eve kontrole gelmıcekler mı ? veya heryıl vermemız gereken rutın evrakları eve gıren belgeler. (gelır beyanı ,tapudan belge vs) ıstemıceklermı veya kendılerı sıstemden otomatık mı takıp edıyorlar. bunu ogrenmek ıstedım..

bazı nedenlerdendolayı siteyi sürekli takip edemiyorum evde bakım maaşı alan kişilerin ilk başvuruda veya daha sonra teslim edilen bellgeleri sistemden takip edilebiliyor iş yoğunlu veya başka bir nedenden dolayı evlere kontrol geç olabiliyor herhengi bir sorun olursa zaten size tebligat yapılır

Her şey kontrol altında takip ederler yine de gelirler bir zaman Sadece kontrol için ☺

Üst Alt