Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım kontrolleri bu yıl ne zaman yapılır?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
evde bakım konturoller bu yıl ocak veya subatta yapıldı kagıtları yenıleme,2018 yılında ne zaman yaparlar bırde Kalem abla ,ben ruh toplum merkezıne oglumla gıdıyor psıkolajık ılaçlarımı yazdırıyorum ılk kez bır psıkolakla gorustum bı dosya var elınde ,gelırımızı yasantımızı gunluk neler yaptıgımı soruyo ılaç kullanımımı,reabılıtasyon gıbı bı sey oglumla gıttık beya sorular sordu,sssonra benı dısarı cıkardı oglumla konustu bu bakım parası almamıza engelmı,yemegı kım yapıyo dedı bazen ben dogaçlama yapıyorum oglum yapıyo,dedık,anam bakıcımız ama o babama bakıyo,tırnak kesmelerın ellerını yıkaman yapabılıyonmu dıyo bazen dıyorum hastalandıgımda oglum banyoya sokuyo benı dedım,o yıkıyo bırde tek basıma kalamıyorum,o onundekı dosyaya bunları kaydettı tşk sımdıden allah razı olsun ,15 yarın konturol var abla

toplum ruh saglıgından uzak dur işe yaramaz selecan evde bakıma karışamazlar paranı al keyfine bak toplum ruh saglıgına malzeme olma onlardan fayda gelmez

tsk zaten psıkıyatrı basından atmak için benı oraya sevk ettı,

................. onları selecan seni kullanırlar parayı kendileri götürür sana dumANI kalır evinde otur gez dolaş kafanın tuttugu yerlere takıl neşe al

yoğunluktan dolayı kontroller her il de aynı zamanda olmayabilir .

Üst Alt