Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım için aldığımız raporla otomobil alabilir miyiz?

şükrü güley

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a biz babama evde bakım ücreti alıyoruz. % 99 özürü var. ÖTV indirimli araba almayı düşünüyoruz evde bakmı aylığı raporunun fotokopisi geçerli olurmu? Yeniden apor almamız gerekiyor mu? TEŞŞEKÜR EDERİM..

Elinizdeki rapor geçerli olur. Dayanağınız:
e) Sağlık Kurulu Raporlarının Tarihi
Kanunun 7 nci maddesinin 2 numaralı bendindeki istisnadan yararlanmak için, 29/6/2006 tarihli ve 2006/10660 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Resmi Gazetede yayımlandığı 16/7/2006 tarihinden önce alınmış olan raporların, söz konusu Kararname eki "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun olarak yenileneceğine dair ÖTV mevzuatında herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu tarihten önce usulüne uygun olarak düzenlenmiş olan sağlık kurulu raporları da ÖTV istisnası uygulamasında geçerli bulunmaktadır.

ötv hesaplama

s.a oturan boğa beyy biz bu gün hyundaı bayisine gittik accent almaya karar verdikk. 32.500 dizellisi biz evde 37 den hesaplıyoruz ayrı bir miktar çıkıyor hyundai yetkilileri hesaplıyor başka bir miktar hesap çıkıyorr...
bu 32.500 tl lik aracın ötv indirimi n e olur ???

TEŞEKKÜR EDERİM

32.500 x 37 / 100 şeklinde hesaplarsanız sonuç ortaya çıkacaktır.

32.500 x 37 / 100 = 12,025 ( BU ÖTV TUTARIDIR. ANAHTAR TESLİM FİYATINDAN, BU TUTARI DÜŞECEKSİNİZ.)

32,500 - 12,025 = 20,475 TL 'ye geliyor araç. Trafik sigorta bedeli ve ruhsat işlemlerinin ücreti bu fiyata dahil olmuyor. Onların ne kadar tuttuğunu aldığınız yerle görüşmeniz gerekir.

Hayırlı olsun.

şükrü kardeş ben yeni hyundai i 30 cw aldım 2011 model normal fiyatı 44.800Hyundai
araç bu ben bunu 31.500 anahtar teslim aldım .bana fatura kesmişler çıplak fiyat da 25.000 yazıyor ve yüzde 18 kdv ekleyincede 29.750 yapıyor senin anlayacağın bayi benden 1750 tl daha kar etdi ha bunu düzeltemessin gibi çünkü her bayi buna yakın fiyat veriyor .tahminime göre de 24.000 den aşağı vermezler

hyundai bayi sizden ne kadar istedi onuda bir yaz _???
en son olarakda şöyle bir şey yap bir kaç şehirden fiyat al ve bulunduğun ildekini ara ve verdiği fiyattan 2000 tl daha az veriyor başka bir şehirin adını söyle ve verirseniz o fiyata sizden almak istiyorum yoksa ben o şehire gitmek istiyorum de ve haber bekle benim bu yöntemle 2000 tl karım oldu ????

bize hyundai yetkilileri 23.00 bin fiyat çıkardııı... biz şimdi bu arabayıı alskk daha başka masraf yapacakmıyızz??? (ruhsat işlemleri filan ) ???

şükrü güley;

eğer alacağınız arabaya aparat ney takılmayacaksa ,tahminime göre başka masraf yok,anlaşma yaparken sorun 2 kere sorun daha sonra şu masrafda var demeyin yoksa ödemem deyin.??

Üst Alt