Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığında 2022 aylığı gelir olarak hesabın içine katılır mı?

shn054

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler

bakim maasi alirken gelirler hesaplaniyor maas baglandi bize belli bir sürelerle evrak tazelenmesi iştendi ve bana agir engelli oldugum icin yrni maas baglandi bu hesapla icine 3 ayda bir alinan 2022 maasi da giriyormu acaba yardimci olursaniz sevinirim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evde bakım maaşının içine 2022 maaşıda giriyormu demişsiniz yanlış anlamdımsa.

evde bakım maaşı ayrı 2022maaşı ayrı. Evde bakım maaşında kişi başı gelir sınırı 847, 16 lira 2022 içinse gelir sınırı 423,58 liradır.eğer yeni bağlanan evde bakım maaşının yanında 2022 maaşı içinde başvuru yapıyım dersen bağlanmış olan evde bakım maaşı ve diğer tüm gelirler hesaplanır ve 423,58 lirayı geçerse bağlanmaz geçmezse bağlanır ve evde bakım maaşı ve 2022 maaşını alabilirsiniz.

neyden dolayı ve hangi evrakların belli sürelerle tazelenmesi istendi.bahsettiğiniz evde gelir değişikliği kişi sayısı artma ve azalması gibi durumlarda bildirimde bulunulması mı yoksa başka bişi mi

-mka

Valla soyle diyeyim ben 2022 maasi aliyorum baglandi evde bakim maasi da baglandi ve evde yasayanlarin maas hesaplarini yeniden getririyormusuz belli araliklarla 2022 maasida hesaplanacakmi ? Pttden maas bordosu almam sartmi ?

Kişi başı 423,58 TL yi gecerse ilk inceleme de 2022 maaşo kesilir?
Ev geliri ve evde yasayan kaç kişi?

shn054 2022 aylığı için gelir hesabı yapılırken alınan evde bakım aylıkları hesaba dahil edilir. sadece 2022 aylığı dahil edilmez. 2022 aylığı haricinde her ne ad altında olrsa olsun her gelir, mal,mülk hesaba dahil edilir.,

evde bakım aylığı gelir hesabı yapılırken de sadece evde bakım aylıkları dahil edilmez. evde bakım aylığı haricinde her ne ad altında olursa olsun resmi ya da gayri resmi her gelir hesaba dahil edilir.

Üst Alt