Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için bakıcı bulamıyorum ve maaş alamıyorum. Ne yapabilirim?

altay

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Kalem abla
Annem bana bakıcı olarak evde bakım parası alıyor 80 yaşında. Ancak annem artık kendi ihtiyaçlarını göremiyor geçen yıl kalça ve bel kırıkları oluştu. Abim de aynı hanede ve %90 ağır engelli ona da yengem bakım parası alıyor ve bana bakıcı olmak istemiyor kabul etmiyor hanede bana bakıcı olacak kimse yok. Aynı sokakta dayımın çocukları var ancak onlar da sigortalı çalışıyorlar il müdürlüğü ssk.lı çalışan olmaz dedi. Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğünden kontrole geldiler ve annemin durumunu görünce bakım paramı kestiler. Dayımın kızı var ancak o da annesine bakıcı oldu. Kimsem yok bakım parasını yeniden bağlatmam için ne yapabilirim?
Saygılar.

Yengenin sana da mutlaka bakıcı olması gerekir
İki kişiye bakıcı olabilir ve ikinci engelli iki kişi sayılıyor böylece, kişi sayısı avantajı oluyor bakıcı için.

Üst Alt