Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alan ağır engelli kişinin hastanede vefat etmesi durumunda..?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
171
bi yakınım evde bakım aylıgı alıyor vefat etti hastanede vefat etti agır engelli olan kişi vefat etti hastaneden sosyal hizmetlere bildiriliyormuş böyle bir duyum aldım hastane nasıl biliyor kişinin evde bakım aylıgı aldıgını sosyal hizmetlere nasıl bildiriyor çok merak ettim böyle bişey başına gelmiş olan varmı bilgisi olan kişilerden cvp bekliyorum

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM hastanenin bildirmesini ilk senden duydum.
evde bakım aylığı ödenen bakıma muhtaç engelli vefat etmişse, bu durumda bakıcı ya da yakınları en geç 15 gün içinde evde bakım aylığı aldıkları aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne bildirmekle mükellefler. aksi takdirde haklarında hukuki işlem yapılır. hastane bildirecekmiş vs beklemesinler en geç 15 gün içinde engellinin vefat ettiğini kuruma bildirsinler.

:cool::cool: Kalem

bildirmeye gittiler dediler haberimiz var hastane bildirmiş daha neler duyacagız kalem apla:cool::cool::cool::cool::cool:

Üst Alt