40 yıllık arkadaşımla ortak ödeyeceğimizi düşündüğüm bir ev almak için kredi başvurularında bulunduk onunkilerine onay çıkmazken bana evin %75 için kredi çıktı geri kala %25 ini de elden sağdan soldan borç alarak evi aldık ve iki aile oturmaya başladık 16 ay sonra geçimsizlikler sonucu ayrılmaya ve evi satmaya kara verdik biz kiralık bir dair bulduk ve taşındık sözde onlarda ay sonunda taşınacaktı ancak aradan 5 ay geçmesine rağmen ne taksitleri ödüyorlar nede taşınıyorlar taksitler çok yüksek olduğundan ödeme güçlüğüne girdim yeni krediler alıp ev kredisinin birikenlerini ödüyorum ve bu arada evi satılığa çıkarttım ancak evin içinde oturduklarımdan alacak olan kişilereler e evi göstermiyorlar ve çok zorlanıyorum mahkeme masraflarını dahi ödeyecek durumda değilim eve sahte belge ile elektrik doğalgaz ve su bağlatmış ve çocuklarım çocuklarını yolda gördüğümde o bu evi unutsun diyormuş eve müdahale etsem haneye tecavüz olacak karakola gidiyorum mahkemeye gitmeniz gerekiyor diyorlar avukat masraflar hariç 5 ile 10 bin lira istiyor ya onun yüzünden kalp hastası oldum 2 stend takıldı psikolojim yüzünden yuvam dağılmak üzere banka avukatlar ve müşteri hizmetleri ile her Allahlın günü görüşmekten çıldırmak üzereyim konu hakkında bilgisi olan yada bana yadımı olabilecek dostlarımdan dönüş bekliyorum selamlar.