Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne borcum var. Malülen emekli olabilir miyim?

polencafe

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben malulen emekliliğe başvuracağım, isyerimi kapattım ama esnaf kefalet kooperatifine kredi borcum olduğundan dolayı maliye kapanışını yapamadım.

Sorum şu, malulen emekliliğe başvuru yapmadan işyeri maliye kapanışını yapmam gerekiyor mu? Yoksa maliye kapanışını yapmadan da basvursam sorun olmaz mı?

Bu bilgi benim için çok mühim olduğundan, lütfen konuya hakim kişiler cevap verirse çok sevinirim.

7-8 ay önce başvurdum red geldiydi. Prosedürün işleyişini bilsem ona göre yol cizecegim.

polencafe sen önce bağlı bulunduğun sgk ya git maluliyet için bir hastaneye sevk al aranan şart 1800 gün 10 yıllık sigortalılık süresi ,eğer maluliyet için raporun onaylanirsa sgk sana derse borcunu öde maasını sonra alırsın ,bu aşamayı sonra düşün önce muracat et hastaneye sevk al bakalım aldığın rapor yüce sgk tarafından onaylanacakmi ,borç kısmını sonra düşün

Borç değil de, maliye kaydını malullük işlemlerine başlamadan önce sildirecekmiyim onu tam anlayamadım.

Ya güzel kardeşim sen yüce sgk ya maluliyet için baş vur onlar sana söylerler ,önce maliyeyi kapat yada kapatma diye , Sen hele bir baş vurunu yap, aziz ve muhterem yüce sgkya

Üst Alt