Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden hastalığımı dert eder çok üzülürdüm. Şimdi umutlu ve mutluyum

umut18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben spina bifida hastasıyım önceden hastalığımı dert eder hiç kimseyle arkadaş olmak istemezdim (özellikle kızlarla) ama son iki senedir hayatıma bir mutluluk bir neşe geldi :) çünkü aynı hastalığa sahip bir kız arkadaşım oldu :eek: ben zorlanmadan yürüyebiliyorum o tekerlekli sandalyede. ama birsürü ortak noktamız var çok iyi anlaşıyoruz onu çok seviyorum :eek: bunun için arkadaşlar herşeyi zamana bırakın hayat karşınıza ne çıkarır bilemezsiniz :eek: hepinizi seviyorum Allah'a emanet olun ;)

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Umutsuz kalmamak gerek.

allah yüce mevlam hep karşına hayırlı güzel insanlar cıkarsın senin bende sana baktıkca dinledikce hayata baglanıyorum umarım bende sen gibi arkadadş bulurda hayat tan kaybettiklerimi dilerimleri bulurum selametle dostca kal dua20....

ALLAH mutlulugunuzu bozmasın AMİN

bizimkiside Allah aşkı yoksa bizde çoktan kaybolmuştuk :) mutluluklar

Üst Alt