Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden aldığım düşük oranlı rapor yeni aldığım raporu etkiler mi?

fb1973

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

13.02.2009 tarihinde Göztepe eğitim Araştırmadan %51 sürekli raporu aldım.
Teşhiste : Sağ spastik hemiparezi,hemiatrofi,cerebral palsy sekeli diyor

buna göre vergi indiriminde dusus olur mu ?

Birde 1997 yılında basvurduğumda %34 vermişlerdi bu rapor yeni raporu etkiler mi eski raporda direk ankarayya yolladıklarından dolayı hastaneden ne derece yazıdıgını bilemiyorum

herkese şimdiden teşekkürler

en son rapor önemli... 2006 senesinde %43 2008 senesinde bende değişiklik olmadıqı halde ( sol el parmaklarım yok) %56 rapor verildi. Vergi indirim hakkını yenı elde eddim. 2008 senesinde bana verilen raporu defterdarlık verdım. 10 gün sonra işe baŞladıqım yere yazı qeldi %56 oranında 3.cü sınıf vergi indirimden yararlanmaya hak kazandınız gibi bir ibare wardı. son rapor qeçerlidir. anlicanız.

dip not: elinizdeki rapora defterdarlık el koyuyor. ankaradan orjinal raporu istiyorlarmıs. defterdarlık(vergi dairesi) siz istedınız takdirde size raporun tasditli fotokopyasını veriyor.

benim de sağ hemiparazi orta derede olarak ankaradan onaylandı ama %40 vergi indirim belgesi olarak 2006 aldım az %34 Orta % 40 Kötü %80 anladıgım kadar raporunda orta yazarsa kurtarırsının gibi geliyor

Merhabalar

VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Üst Alt