Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski mahkemem var. Memur olursam sonradan sorun çıkar mı?

LAZ61

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ben 21 yaşında meslek lisesi çıkışlı biriyim 2013 yılında yani geçen sene bilişim suçundan mahkemem var hala devam etmekte daha davada açılmamış savcı oyle dedi dava açılması sonuçlanması 2-3 seneyı bulur dedi.Sorum şu Ekpss ye girdim olurda atanıp mmur olursam bana sorun oluştururmu bu olay yani memurluktan atılır mıyım ?

Atanabilmeniz için işlediğiniz suçun yüz kızartıcı olmaması lazım, onlara aşağıda değinecegim ancak arkadaşında söylediği gibi ortada bir mahkeme söz konusuysa ondan alacağınız ceza hapis yatma gibi durum olursa atanmakta sorun çıkabilir.

• ırza tasaddi etmek,
  • sarkıntılık yapmak,
  • insan kaçırmak,
  • fuhşa tahrik etmek,
  • zimmet ve irtikapta bulunmak,
  • rüşvet almak ve vermek,
  • hırsızlık, dolandırıcılık ve sahtecilik yapmak
  • inancı kötüye kullanmak,
  • yalan yere tanıklık yapmak,
  • yalan yere yemin etmek,
  • nitelikli dolandırıcılık yapmaktır.

daha henuz savcı dava açmadıysa siciliniz temiz açsa dahi sonuçlanana kadar yine temiz sonuçta ceza çıksa temiz filan oho 5 seneyi bulur ki buda memurluktan atilacak bi ceza çıkmaz en kötu hukmun açiklanmasi geri bıarkılır

Eğer ilk işlediğiniz cürümse hükmün geriye bırakılması söz konusu olabilir ama sizin anlattığınız gibi yıllar süreceğini sanmam, ayrıca bilişim suçu içinde sanmıyorum memurluğa engel çıkacağını ama bilişim suçuda olsa mahiyeti önemli neticede bilişim suçuyla bir dünya dolandırıcılık yapan şahıslar ve o yüzden burda esas olan suçun içeriği ve çıkıcak karar.

Üst Alt