Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin üzerine kayıtlı aracı kendi üzerime almamın ne gibi faydası olur?

ASİRAN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba kardeşler her şey gönlünüzce olsun dileklerimle aranıza yeni katıldım..şimdiden hepinize teşekkür ederim...

----------

Benim sıkıntım 25 yıllık h sınıfı ehliyetine sahibim.. Eşimin üzerine kayıtlı arabayı kendi üzrime alsam bana ne gibi artıları olur. Otomatik vites olması şartı varmı? Beni aydınlatırsanız menmun kalırım. Birkez eşim yanımdayken durdurup hem eşime hem pana yaklaşık 1000 bin tl ceza kesildi..

Sizin sakatlığınız nedir? Ehliyetinizde nasıl bir ibare var?

Selam sol el hipoplazi(doğuştan parmaklar yok)ehliyet h sınıfı başka herhangi bir şey yazmıyor.

Siz bu zamana kadar hangi araçları kullanıyordunuz yasal olarak? Soruyorum ki, yanlış bilgi vermiş olmayayım...

Araç özel donanımlı statüde olamayacağı için, eşinizin aracını üzerinize almanın maddi hiç bir faydası olmaz.

Üst Alt