Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin %85 ağır özürlü raporu var. ÖTV indirimli araç alabilir miyiz?

mehmet barış

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
BÜLENT BEY 2011 yılındaözürlü oranların da değişiklik oldumu eşim %85 ağır enğelli gözler den rahatsız yeniden rapor almak istiyorum eger yeni yılda değişiklık olduysa yeni rapora müracat etmek istiyorum araç almak için selam ve saygılarımla mehmet barış

Bildigim kadarıyla %40 üstü ÖTV muaf otomobil 1*6 geçmemek kaydıyla alabilir sizde 1 dereceden yakını oldugunuz için kullanabilirsiniz.

Hayır alamazsınız en az %90 rapor almalı ve 1 dereceden yakını olarak siz kullanabilirsiniz...Yeni yönetmeliği incelemelisiniz

teşekkürler ilker kardeşim zeten yeni yönetmenlik cıktım diye merek etmitim herkese selamlar

alabilirsiniz doktor raporu alamanız gerekiyor kanunda %90 aşşası için uygulama vardır orneğin sol alt ekstrimide sakatlık varsa yada doktorunuzdan özel donanımlı araba kullanabilir raporu alırsanız sakatlıgınızı rapor oranı önemli değil ee tabi bir sürü resmi evrak işlemleri var benimde %69 var bende alıcam sol extremeden rapor fakat 1. derece yakınım kullana bılecekmi onu bılmıyorum

Sakatlık oranı cetveli'Ni inceleyin. Eğer eşinizin %90 ve üzeri rapor alma olanağı doğmuşsa, o zaman vergi avantajlı araç satın alabilirsiniz. Aksi halde mümkün değil

teşekkürler bülent bey teşekkürler arkdaşlar arkadaşlar yeni yasa cıkarsa haberimiz olsun s.a.

Üst Alt