Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim %80 ağır engelli. Bakam aylığımız kesildi. Yeniden nasıl bağlatabiliriz?

Ayşe kırmızı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Eşim %80 ağır engeli evde bakım maaşımız kesildi nereye tekrar bağlanması icin ne yapmalıyız lütfen bizi bilgilendirin

Ne oldu da neden kesildi, bildirim zarfı geldimi aynı yere başvurunuz

Bakim ayligimiz 3 ay dir kesildi alamıyoruz tekrar bağlanırsa bakım ayligi alamadığınız ayligi toplu olarak alabilirmiyiz

Keşke tekrar bağlansada
Toplu geçmiş bakım âylığı olmaz

Geçmiş olsun
Keşke böyle olmasaydı,
Eğer aynı ilde taşınma olursa bildiri yapıldığı zaman,maaş durdurulmaz.
Aynen devam eder.

Başka şehire taşındığı zaman,bildiri yapsa tabii maaş durdurulur,öteki yeni kuruma aktarıp geçmiş aylar toplu ödeme yapılır.
Eğer Bildiri yapmasa ceza gelir.

Muhakkak kurumun haberi olmalı

Cok dağ olun allah razi olsun sizden aynı şehirden başka mahalleye taşındık bildirdik taşıdığımız eve gelmişler biz evde degilduk esim beni hastaneye gotumustu sonra bize kesildi diye zarf geldi

Ayşe kırmızı

Zarfda ne yazıyor Aynen buraya yaz, o taşınmadan değildir
Yeniden denetleme yapıldığı için,Gelir artması sonucudur ya da başka bir şeydir şikayet falan olabilir

Yeni tasindigimiz icin komsumus bizi tanimadigi icin biz e
Için esimin çalıştığını ve benim kendime baktığımı söylemiş gelen memurlara zarftaysa esimin çalıştığını ve kendime baktığımı yazıyor bu yüzden kesilmiş tekrar baş vurduk evimize yetkili memurlar geldi ve haziranda sonra biz aradık temmuzun başında eylül ayında yatar maaşınız dediler ama biz cik zir durumdayız tedavim var şehir dışında ama paramiz olmadigi icin gidemiyorum

Nisanda kesildi haziranda baş vurumuz kabul olmus neden eylülü bekliyorlar maaşın yatması icin bilgileriniz icin allah razi olsun bize yardimci olun lütfen

Yine de sabır beklemelısınız maalesef
Antalya Büyükşehir, kurumun işleri yoğun oluyor.
Onaylandı ise,Ağustosta ödemeye başlanır Eylülde bankaya yatırılır.

Komşunuz, neden tanımadığı halde ortalığı karıştırmış 😞 bilmiyorum desin bari, ayıp bir şey

Üst Alt