Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emekli oldum. Hangi işlerde çalışabilirim?

nadiye güçlü

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba kendi adıma özür dileyerek cevap rica edicem

1994 sigrta girişli % 52 biapolar+hipotiroid hastalığımdan dolayı Şubat 2013 de erken emekliye ayrıldım.İhtiyaç dolayısı ile çalışmak istiyorum 1973 doğumlu olduğum içinde kurumsal olamıycak fazlada belkefor ve dikkat gerektirmeyecek hediyelik eşya satış elemanı gibi.. çalışabilirmiyim yada eşim benim adıma işyeri açabilirmi,işçi bulmada meslek edinme girişimcilik kurslarına katılamıyormuşum illegal birşey yapmak istemiyorum..

Norolojik yada psikolojik rahatsızlıklar dışardan görünmüyor geçen belediye şoförü belediyenin verdiği ulaşım kartı için beni sorguladı senin engelin ne dedi belki gülersiniz sizde ağlıyacağımız halimize ama engelimmi içimde açayım bakacakmısın...beynime dedim..Allah tüm iyi kalpli insanları korusun çünkü zaten binbir zorlukla 20 yıl çalışıp aldığım 100binlik tazminatımı bu saf kafam 1ay tanıdığı birine kendi elinle verdi şimdide borçlarımı kapatabilmek için iş bakıyorum o şerefsizde paramı ödemediği gibi iftira hakaret şantaj aile içi huzur ve bana karşı olan güvenlerinide sarstı.Kanunda öyle hızlıki bu insanlar için daha ifadesi alınamadı bir seneyi geçti eylüle mahkeme çıkmış şantaj diye daha yazılı resmi ger evrağı sundum senet sms email şantajdan öte bu adama icra hakaret dolandırıcılık her sucu işledi ama benim bunalımdan intihar edişime kamu davası ceza aldım..

Malulen değil, defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirimine istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlandınız sanırım. Öyle ise, dilediğiniz işlerde çalışabilirsiniz. Çalışırken maaşınızdan sosyal güvenlik destek primi kesilir, emekli maaşınızı aynen almaya devam edersiniz.

Üst Alt