Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim. Belediyeye ait dolmuşta hakarete uğradım! Ne yapabilirim?

frtongan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
oncelıkle selam arkdaslar ben engelli bir vatandaşım bugun aksam saatlerınde beledıyeye ait özel halk dolmusuna bindim ve engelli kartımı gosterdım şöför bana ne engelim oldugumu sordu bende size açıklama yapma zorunlulugum yok dedim sonra bana yapacaksın dedi bende yapmıyorum dedim dolmustan indirmekle tehtid etti beni bende indirin sizi şikyet ederim dedim ve herkesın ıcınde benı rencide etti ve indirdi dolmusta kamera sistemleri felan hersey calısıyordu plakasını aldım mavi masaya şikayet ettim ama ben kendıme yediremıyorum bunu mahkemeye gıdıp dava acsam bi sonuc alabılırmıyım sizce ?

şikayet edin, daha evvel bizim bi arkadaş şikayet etmişti o zaman olumlu dönüş geldi ve 15 günlük işinden men edildi.

engelli kartında durumunuz yazmıyor muu

şikayet et kardeşim arkandayız devlet bize bir hak vermiş biz onu kullanıyoruz kimseye hesap vermemiz gerekmiyor böyle densizlere ceza verilsin ki sen gibi kardeşlerimizi rencide edemeyeceklerini öğrensinler

Aynen şikayet edin, sonuçta engelli kartınız var ve kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz üzücü bir durum gerçekten..

@frtongan
hem belediyeye hem bimere hem valiliğe ilgili şikayetini yap elinde sürekli engelli kartı varsa şöförün engelin nedir diye bir soru sorma hakkı yoktur engellilik deyince illa el kol ayak gözöü akla gelmesi gerekir seninde şu engelim var diye tabiki açıklama getirmene gerek yok sende iyi yapmışsın zaten

Deyerli kardeşim niye iniyorsun direnseydin O şerefsiz utanmıyorsa sen hiç utanmıyacaksın.Otobüsten çıkmıyacaktın sen ses çıkarmıyınca oda cesaret almıştır.Sonuçta sen her türlü madursun kafana takma o şerefsizi Arkadaşların dediği gibi beyaz masa ve bimere şikayet et.

tarih ve saatini ve tabiki pilakayı mavi masaya bildir. şikâyetçi ol... sonrasında boş ver takma:)

savcılık makamına şikayet et durumu izah et gereken yapılır , Cimer e yaz bimer e yaz akim den yaz

bimere hemen şikayet et git savcıya şikayet et mahkemeye ver orusbu çocugunu..... polisi arasaydın hemen . tutanak tutursaydın şahitler cameraya el koyarlar dı

Fulya83 Hastalığı yazmalarına gerek yok, devletin yetkili hastanelerinden aldığınız sağlık raporuyla başvuruyorsunuz o kartı almak için bakanlığın yetkili çalışanları engellilik oranınızı yazarak onaylıyorlar.

şikayet et. hakaret mi etti acaba ? veya senin dolandırıcı üçkağıtçı olduğunu engelli olmadığın halde engelli kartı taşıdığını mı düşündü ?

öyle bile olsa bu şekilde bi denetleme yolu yok. şikayetini yap sonucunu paylaş ve çok kafana takma.

Ankara ` da kart okuma sistemi yok mu ? Neden kart gösteriyorsun ?

Fulya83

Fulya Hanım , ben Ankara `da arabamla gittiğim için bilmiyorum ücret alınmaması lazım . İstanbul ` da çalışırken toplu taşıma ücretsiz , metro ücretsiz , metrobüs ücretsiz , feribot ücretsiz , hızlı tren ücretsiz yani İstanbul `da ücretsiz iken Ankara ` da ücretliydi şimdi belki değişim olmuştur ama Melih Gökçek oldukça zor olur ücretsiz.

bu konun şikayet merci aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü.aile ve sosyal politikalar müdürlüğünde bir arkadaşım çalışıyor,bir gün onun yanına gittiğimde yaşlı bir amca aynı konudan dolayı servisten indirilmişti şikayete geldi,benm arkadaşımda plakasını sordu amcada almamış plakasını,ah amca plakasını alsaydın keşke ozaman o adamı yakardık dedi..yani kardeşim plakayı aldıysan aracın aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne şikayette bulun onlar gerekeni yapacaklardır..

Üst Alt