Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim. Bakkal açmak istiyorum. Bir avantajım olabilir mi?

zafer_amasya

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Engelliyim. Bakkal açmak istiyorum

açmam için bakkal izin almadan oluyor mu sıkılıyorum ben köydeyim de bakkal açmak istiyorum zaman geçirmek istiyorum sadece yaşım 20 bilgi verir seniz çok mutlu olurum...şimdiden teşekkür ederim

ben bakkalım engellilere özel hiç bişey yok vergi dahil herşeyin normal bir şekilde ödüyosun

Basit usulde açarsanız yılda bir defa vergi ödersiniz sizin için en mantıklısı o
Ayrıca raporunuzu maliye tarafından onaylatın oranınıza göre vergi indiriminden yararlanırsınız

HATİCE HANIM HAYIRLI SABAHLAR,,[FONT=lucida grande]11.01.1976 doğumluyum,1996 ocağın 16 sından başlangıç 122 gün sigortam var sonra 2000 kasım 16 sında esnaf bağkura girdim ve şuanda yaklaşık 18 sene olmuş oluyor sigorta başlangıcı olalı, ankilozon spondilit rahatsızlığım var askere bile almadılar % 50 gibi rapor alırsam emekli olabilirmiyim ve ne kadar maaş alırım???BU KONUDA BİLGİNİZ VARMI??[/FONT]

Üst Alt