Merhaba arkadaşlar bu sene başıma gelen bir olayı sonunda engelliler.biz sayfasında paylaşmak istedim berki biraz olsun içim rahatlar kısaca kendimi tanıtayım tanıtmamın amacı biraz olsun kişiliğimi ön plana çıkarıp ona göre yorum yapmanız tabi olayı yaşadığım kişininde benim tanıdığım kadar tanıtacağım ben 28 yaşında cam kemik hastasıyım ama bedeni ile barışık hayatta engellini takmayan biriyim şiir yazarım gezerim tozarım kendimce hayatı yaşarım işte ve konuya gelelim yaklaşık 2.5 senedir gittiğim özel rehabilitasyon merkezinde fizik tedavi alıyorum ve geçen sene bu zamanlar orda tanıştığım 21 yaşında usta öğretici tabir edilen bir kızdan hoşlanmaya başladım face di msn di konuşuyorduk servisimizde genelde aynı oluyordu ben her geçen gün onla daha çok vakit geçirmeyi istiyordum yani yavaş yavaş aşık oluyordum ama ben ona ne kadar yaklaşırsam o da bana o kadar yaklaşıyor artık iş benim için içinden çıkılmaz bir hal alıyordu ve artık onla hayaller kurmaya başlamıştım olmaz olan neden olmasın diyordum yolda akülü arabamla gezerken fotoğrafçıya giren gelinle damadı gördüm dedim kendi kendime ben bu kıza bunu veremem onu arabadan indirip resim çekinemem ama bir tarafımda diyordu ki ya seviyorsa o kendi o arabadan iner ne olacak tek resim çekinir gelinliği ile bir başka gün bir düğüne gittim malum damatla gelin gelir ilk dansı yapar dedim yine kendi kendime ben ona bunu veremem ama yine bir tarafım diyordu ilk dansı benim dünyalar yakışıklısı kardeşimle yapsa ne olur parkta otururken anne baba bebek bebekarabasında tabi baba arabayı sürüyor ben ona bunu veremem ama işte yine bir taraf tanda aşkın gözü kör değil mi diyordum hem o kıraathanelerde oturup ta ben babayım diye geçinin kişilerden daha bir baba olacağımı da çok iyi biliyordum ama sonuçta ben %85 engelli biriydim ve en çokta ya o ailesine ne der diye düşünmekteydim aradan 3 ay geçti samimiyetimiz hepten arttı fizikte bazı kız arkadaşlarımla neden onla konuşuyon ben ondan hoşlanmıyom neden onun yanına gittin neden onla resim çekindin kıskançlık belirten sözler zaten ben onun üstüne hayaller kurmaya başlamışım oda bu tavrı sergileyince bende onda da bişiler artık başladı sanmaya başladım şiirlerim artık durmuyor her facede yayınladığım şiire bu kız kim ne kızmış be halbuki o kızın kendi olduğunu bilmemesi için affedersinizde salak olması lazımdı ve tabi artık ya söyleyip kurtulacak yada içimde saklayacaktım fitili koparan son bir nokta olmalıydı ama bu arada her gece aşağı yukarı msn de konuşuyorduk ve soruyordum bak ….. okulda 170 tane engelli var onlarla uğraştığın yetmezmiş gibi birde geceleri benimle konuşuyorsun nedeni ne cevabı seninle konuşmak hoşuma gidiyor benimde onu kıskandığıma dair sözler söylememe rağmen aramız hiç açılmıyor ya gülüyor yada naza çeker bir havayla kabulleniyordu kuzenlerime soruyordum bu tavrı ne o bilir benim zorluğumun onlarda farkında oldukları için bilemiyoruz diyorlardı ama neden olmasın ki diyorlardı ve fitilin kopacağı günü ararladım rehabilitasyon merkezinin eğlencesinde sunucu bendim ve ona dedim ki yarın bu şiiri o kişiye bakarak okuyacağım oda ordamı olacak dedi %99 dedim sanki bilmiyordu ve şiiri okudum o ortalıkta yoktu ama 4 dk sonra masaya geldi şiiri okudum ortalıkta yoktun dedim evet ilerdeydim ama dinledim güzel okudun dedi ama biraz utangaç bir tavırla dedi artık tamamen anladı artık yaklaşmaz heralde bana bana karşı bir şeyi yoksa içinde eğlence bitti dışarıda geziyorum hadi beni sürsene dedi tabiki sürdüm akşam nete girdi dedim o kişi sensin şiirlerimdeki kız biliyordum dedi 3 aydır farkındayım ee dedim ne olacak sen ne düşünüyon ben seninle öyle bir şey hiç düşünmedim ki dedi ee dedim neydi ya bu tavrın bu zamana kadar madem anladın 3 aydır neden bana demedin o kişi galiba benim ama seninle ben olamam diye neden uzaklaşmadın benden senin arkadaşlığını kaybetmek istemedimdi cevabı tabi ağlıyor benim dedim 6 aydır düşündüğümü sen dedim 6 dk düşünseydin bu bu noktaya gelmiyecekti özür dilerim falan filan ee artık benim gururum kırılmıştı ben seninle öyle bir şey düşünmedim dediği gibi ve artık ben üstelemeye başladım engelim se engelim maddi bir isteğin varsa söyle yerine getiremezsem tamam cevabı hiç birisi değil ben 5 sene evlenmeyi düşünmüyorum oldu cevabı ii dedim öyleyse ben seni sen birini buluncaya kadar severim ama dedim sen benim sendeki şansımı söyle %1 dedi ben dedim seni milyonda bir buldum o %1 le sana aşkı yaşatırım seni kazanabildiğimce kazanırım aradan 2 hafta geçti ben aynı şekil onu seviyor mesaj atıyor baktı vazgeçmiyorum bu işi bitir dedi %1 filan yok hem dedi sen benim özel hayatıma da karışıyorsun ama kendi bile bile benim özel hayatıma girmişti ama ben yine ses etmiyor tamam dedim ama 2 .3 günde bir mesaj atıyordum şiir parçası şarkı sözü filan ama hiç cevap yazmıyordu artık önceleri güzelmiş senin duyguların çok güzel ama sana ümit de vermek istemiyorum diyen kız artık yoktu 3 ay sonra bana artık o türde mesaj atma diye yanıt verdi seni kıracağım sonunda dedim kıracağım kelimeyi söyle ve sonunda söylettim sevgilisi varmış 5 sene evlenmeyi düşünmeyen kız 2 ayda meğer sevgili bulmuş artık ne yüzüne bakıyor ne aynı servise biniyorum ordaki arkadaşlarımın hatrı olmasa orayada gitmeyeceğim sizce hata kimdeydi bendemi ondamı…