slm herkese, ben daha öncede engellilerin yüksek lisans eğitimi için birkaç kez bu forumda başlık atmıştım ama maalesef fazla ilgi,alaka ve paylaşım olmadı.bizler eğitime fazla önem vermediğimizi bir kere anlamış oluyorum. bu demek oluyorki ilgilenen kişi yok anlamına gelmez tabi.fakülteyi bitiren arkadaşlar çalışan ve çalışmayan kişilerin ilgisini umarım bu sefer çeker.malum hayat şartların zorluğundan, üniversitelerin koymuş başvuru şartlarından dolayı tezli ve tezlis yüksek lisans okumak isteyenler hep ertelemek zorunda kalıyoruz. geçenlerde başbakanımız üniversitelerde harçlar kalktı diye bizlere müjde verdiğini söyledi ama , sitelerde araştırdığıma göre tam anlamında kalkmadığnı eğitime katkı payları aldıklarını öğrendim.ama engelliler için bu sene bazı kolaylıklar sağladığını öğrenmiş bulunuyorum. bunlar güzel şeyler herkez okusun bilgi ve ilim sahibi olsunlar. gelelim benim öğrenmek istediğim konu ise tezli ve tezsiz yüksek lisansın çok maliyetli olduğunu bunun için bizlere kolaylıklar sağlanıp sağlanmadğı konusunda ilgisi ve bilgisi olan varsa bu konuları lütfen paylaşalım.