Teknoloji ve insan ayrılmaz ikili, bir coğumuz bilir, avrupada teknoloji çok ilerde bizlerin buluşları icatları her zaman onların kopyele yapıştırı olmuştur, buda insanları vurdum duymaza sürüklüyor, Bilgeystin muhteşem bilgisayar kuruculuğu hiç şüphesiz su götürmez, fakat avrupada okadar çok bilgisayar isimleri varki, buda tamamen amatörcülüğü yok ediyor, yeni bir proģram geliştirilse, bunları önce büyük kurumlar satın alıyor bizde olduģu gibi ya türkcell ya vadafon veya türktelekom,
Yazılımcılık nasıl fazla bilmiyorum misal bir, Robota komut yapmasını saģlatan uzaktan kumanda gibimi yani internetle wifi kullanımı arasındaki fark gibimi kafam biraz karıştı, belkide çok ihtiyaç duyduğumuz fakat fazla iceriğini bilmediğimiz bir konu,
Mekanik ve hidrolik bilgim çok kötü sayılmaz fakat bilgisayar yazılımları beni aşıyor yinede şunu yazabilirim rahatlıkla gigaset isimli bir tabletim var ben misal Ahmet yazıyorum tabletim hemen onu ceviriyor albak gibi istem dışı bir ifade yazıyor fakat bir başka tabletim var narmal türkçeyi yazıyor yani sesidincilik yapmıyor şaşırmıyor, fakat gigaset tabletimi seviyorum onu olduğu gibi kullanıyorum
hoşumada gitmiyor deyil,
Şimdi bende bir engelliyim sizin gibi şaşırmak teknolojiyemi bağlı veya tesadüfler bence malisef teknolojiye bağlı canımıza okuyorlar avrupalılar çok geriyiz teknoloji adamların ellerinde