Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin otomobil alımında hangi avantajları var?

rambo69

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arba almak istiyorum %92 rporum var ama renoult bayisine sordum sadce %27 ötv indirmi vardiyor bu nekadar doru bil miyom ben %37 biliyorum beni aydınlatırsanız sevinirm..

Rambo,
Devletin,ekonomik krizin etkilerini azaltma amaçlı çalışmalarından biri de otomotiv sektöründe ötv yi geçici olarak indirmek oldu.
Normalde 1600 cc motor hacmine kadar olan otomobillerde ötv %37 iken şu an %27.()Sanırım 30 Eylül'de indirim süresi bitecek)
Bu genel bir indirim.
Bayii satış fiyatı mevcut %27 ötv ile hesaplandığından sizin avantajınız da %27 olacaktır.
Aslında sizin açınızdan farkeden bir durum yok.
İndirim süresi bittiğinde %37 oranında ötv muafiyetinden faydalanacaksınız ama,bu kez de bayii satış fiyatı %37 ötv ile hesaplanacağından aracın normal satış fiyatı yükselecektir.
Ötv şu olsun veya bu olsun,nihayetinde siz aracı ötv siz alıyorsunuz.

Üst Alt