Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin din eğitimi nasıl olmalıdır? Problemler..? [Araştırma]

hafsa

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
s.a. arkadalar ben hafsa. bende lomber kifoskolyoz var. yani sizden biriyim:) ben din kültürü ögretmenliği 4. sınıfta okumaktayım. hocamız din ve eğitimle alakalı bir konu bulup bunu tez gibi yazmamızı söyledi. bende bir engelli olarak bu konu üzerine araştırma yapmak istedim. ve sizlerin yardımlarınızı bekliyorum: şimdiden hepinize yeşekkür ederim.

sorunuzu hicte iyi bir sekilde sormamissiniz hafsa

kendinizde engelli oldugunuzdan bilmezmisiniz engellide insandir baska birsey degildir neden oyle ayirimci bi sekilde ifade ettigizi anlamadim din engelsizde baska engellide baska bir sekilde yasanmaz diymi

Evet, nasıl bir tez konusu düşündüğüne dair önce sen bir şeyler yaz ki, bizler de onun üzerine görüşlerimizi yazalım...

açıklamaya çalışayım o zaman. dinimizin belli emir ve yasakları var. ve çeşit çeşit rahatsızlıklar var. ve birçok engelli bende öyleydim, isyan boyutuna gelebiliyoruz ve bu zamanlarda dini ve bunun bir imtihan oldugunu, emir ve yasaklarını nasıl anlatabilirim. siz kendinize nasıl anlatılmasını isterdiniz. bende kendimi gayet sağlıklı görüyorum ama aynaya bakana kadar .
ve yapılan araştırmalara baktığımda pekde kaynak olmadığı anlaşılıyor.
açıklayamadım tam manasıyla

Üst Alt