Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin Belediyelerde çalışabilmesi için ne yapmaları gerek?

eKayretli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamün Aleyküm

Ben işitme engelliyim %63 oranım olmasına rağmen cihazları takınca normal insan gibi irtibat kurabiliyorum. cümlelerimdede çok şükür bozukluklar yok. ben belediyede işe girmek istiyorum fakat ne yapmam gerekiyor sınavlar varmış vs. ne sınavına ve ne zaman gireceğim neler soruluyor yani genel ne olarak seviyesi ney. bilgileriniz için şimdiden Allah razı olsun teşekkürler...

belediyeye veya belediyenin ihale sonucu birlikte çalıştığı şirketler vardır oralara CV bırakman gerekecektir.

ben bizzat memur alanında olmak istiyorum ama böyle bir imkan yokmudur öyle girdiğimizde kadroda olmuyormuşuz sordum onu..

şirket elemanı olarak başlıyorsun.daha sonra Belediyenin açığı varsa sınava tabi tutmadan kendi bünyesinde çalışan şirket elemanlarını kadroya alıyorlarmış.Ben 2 yıldır belediyede çalışıyorum. Belediyeye CV bırakmıştım o şekilde işe başladım. Darısı başına diyorum :) ama dediğin gibi görünümde memurum ama kadrolu değilim şirket elemanıyım.

bildiğim kadarıyla...
memur olucam diyorsan önce kpss ye giricen hatrı sayılır bir puan:p alıcaksın sonra eleman açıgı olan belediyeler işkura başvururlar senide oradan yönlendirirler gidersin mülakata girersin yetkili okey derse senin iş tamamdır.
sana tavsiyem iş kura başvur enelli kadrosunda işçi olarak işe başlarsan memurluktan çok daha kıyak bence sendikalı bir belediye ye kapak atarsan günlük bürüt 40-50 tl taban ücretle işe başlarsın bu ücret dahada fazla olur yönetime baglı:p ikramiye,ramazan kumanyası,egitim yardımı, inin parası,yakacak yardımı vs vs gibi avantajları memurluktan daha çok ve pirimlerinde tavandan yatıcagı için emeklilikte çok büyük avantajın olucak unutma.

kardeşim hangi belediyede çalışacaksan eğer o belediye hangi partiye bğlıysa ve o partiden ankarada dayın varsa çok rahat memur olursun sınavmış mülakatmış hepsi palavra bir telefon yeter ankaradan

Üst Alt