Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere TURYOL'un ücretsiz olmaması!

darkomen*

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

İstanbulda engellilerin kullandığı ücretsiz kart için TURYOL'da geçerli olmuyor yani ücretlidir peki şehit aileler ve gazilere ücretsiz de bize neden ücretli?

Geciste duran gorevliye kartinizi gosterirseniz geciriyorlar ben defalarca gittim oyle makineler kartimizi okumuyor ...

karti gosterip gecilebildigine gore sikinti cikarmiyorlar demektir sehit aileleri veya gaziler ile kiyaslamak dogru degil her durumu kosulu azaten cogu haklar ayni sekilde

Hayir ben hic sıkıntı yaşamadım. Ayrica bazi yerlerde gecmese bile kartimiz kullandiklarimiza sukredelim arkadaşlar sahsen ben eger kartim ucretli olsaydi evden disariya cok nadir cikabilirdim benim gittigim her akrabam uc vesait buna parami dayanirdi bazan elimizdekiyle yetinmeyide bilmek gerek diye düşünüyorum. ..

Gazi veya şehit yakını olmak kolay değildir arkadaşlar @Ahmedkilicc arkadaşımızın dediği gibi kıyaslamak doğru değil, ayrıca başka il ile kıyaslayacak olursak bursa'da yaşayan biri olarak belirtmek isterim ki burulaşın bize tanımış olduğu günlük sınır 10 kezdir ki bazı uzun hatlarda 1 binişten fazla kesmektedir, engelsiz istanbulkart'ın sınırsız biniş olduğuna şükür edin ;)

Ayrıca kartınıza bakiye de yükleme yapılabiliyor, burulaş da kart sınırı dolduğunda yada geçmediği yerler için ilave kart taşımak zorundayız :mad:

16Caner16 aynen katılıyorum. Birisi doğuştan veya sonradan olmuş bir rahatsızlık, diğeri bu millet için gazi olmuş veya eşi şehit olmuş kıyaslanmayacak şeyler bence

Üst Alt