Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Özel Android Mobil Uygulama

Salim G.

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sevgili Kader Arkadaşlarım,

Türkiye'de şu an engellilere özel devlet tarafından sunulan bir mobil uygulama bulunmuyor. Özel sektörde de bulunmuyor. Bu nedenle bir şeyler yapmak istedim ve teknik bilgimin yettiği kadar bir uygulama ortaya çıkardım. Niyetim Engellilerin engelli konularında bilgi ve habere hızlı erişmesi ve güncel önemli haberler hakkında anında bilgi sağlamasıdır.

UYGULAMA SADECE ANDROİD Platformunda mevcuttur. (IPHONE için maalesef yüksel maliyetler gerekiyor)

Eksik gördüğünüzü, eklenmesini istediğiniz bilgiler mevcut ise lütfen yazın. yapabilirsem eklemeye çalışırım.
Mevcutta bilgiler yeni konular uygulama içine eklenmeye devam ediyor.

Umarım memnun kalırsınız, işinize yarar

UYGULAMA İÇERİSİNDE YER ALAN BAZI ÖZELLİKLER;

-Türkiye'de kaliteli yayın yapan engelli konulu web sitelerine hızlı erişim (engelliler.biz dahil ve daha fazlası...)
-Bu web sitelerinde yer alan önemli konuların ileti bildirimleri
-Engelli iş ilanı yayınlanan web sitelerine erişim (işkur, Çalışma Bakanlığı)
-Engelli Hakları; başvuru işlemleri ve gerekli evrak listeleri gibi kolay anlaşılabilir makaleler
-EKPSS Takvimi ve EKPSS Hakkında gelişmelerin yer aldığı özel bölüm
-Engelli Emeklilik Süresi hesaplama Robotu
-Engelli ÖTV indirimi Hesaplama Robotu
-Engel Raporları için Engellilik Oranı Hesaplama Robotu (Baltazard Hesaplama)
-Engelliler Dünyası için Yaşam Rehberleri,
-Engelli Mevzuatları ve Kanun Rehberi
-Güncel Engelli Yardım ve Bakım Aylık, Vergi İndirim Tutarları
-Engellilere Özel Gelişmiş Arama Motoru
-Önemli Telefonlar
-Sosyal Medya'da yer alan Engelli Konulu Hesaplar

Uygulamayı indirmek için tıklayın : https://play.google.com/store/apps/details?id=e.mobil

O halde neden ben ekpss çalışma grubunda birlik beraberlik olsun diye insanları davet ederken attın.? Beni engelleyip atmayacaktın erdinç efendi. Bırak şimdi bu birlik beraberlik ve dayanışma mesajlarını ilanlarını vs. Bize bire bir köstek oldun sen.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt