burada gördüğüm rapor sorunlarını okuyunca bende başımızdan geçenleri yazmak paylaşmak istedim kızım için ilk raporunu yurt dışına götürürken aldım üzerinde sadece yurt dışında tedavi olabilir yazıyordu bu raporla yurt dışına gittik bir daha raporla ilgili bir işlem yapmadığımz için değiştirmedik lise dönemine gelince sınavlar için gerekli dendi yeniden rapor başvurusu yaptık hastalığının adı türkiyede yok gerekçesi ile bir hastaneden diğerine tüm istanbul hastanelerine sevk edildik sağlık bakanlığına yazdığımız şikayetler sonucunda 6 ayda rapor aldık rapor oranı yüzde 63 oturarark çalışabilir yazıyordu buna dayanarak bütün yaz boyunca oturarak çalışabileceği meslekleri araştırdık ve liseye başladı 4 yıl sonra ameliyat kararı verildi egzersiz için gittiğimiz kurum raporun geçersiz olduğunu ağır yada orta yazması gerektiğini söyleyince tekrar rapora itiraz ettik artık tedavisinin başladığını rapor oranının düşürülmesini istedik okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine sevkimiz yapıldı aldığımız oran yüzde 96 ağır engelli sürekli ve çalışamaz şimdi kızım üniversiteyi kazandı ben yine rapora itiraz edeceğim çalışabilir yazması için inanın şu rapor işinden bıktırdılar artık