Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler normal KPSS girebiliyor mu?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadsşalar engelliler noırmal kpss'ye girebiliyormu gireken yanımzda rapormu götürmemiz gerekiyor bırde ben şizofreni hastasıyım girebilirmiyim benim gibi ruhsal hastalar hangi bölümleri tercih edebiliyor çalışma bölümleri yani ??

Girebiliyor ama ruhsal konuları bilmiyorum ama ösym sayfasında açıklamalardan veya duyuru kısmından sağlıklı bilgi alabilirsin ama engelli kpss girebiliyor ekpss de neler gerekli ise aynı evraklar isteniyor

Simdi söyle birsey var, herkes girersin der sana amaaaa tabi bu sinavin adi ömss olarak devam etseydi. Maalesef sinavin adi EKPSS oldu yani normal KPSS'nin engelli olarak ayrildi. Kilavuz aciklaninca bununla ilgili bilgi yazar, belki yazmaz ama bana göre engellilere normal kpss'ye girme izni kalkacak gibime geliyor. Birde normal kpssxye girip atamaniz olursa bile agir engelliyi kabul etmezler. EKPSS sinavini bu durumda olan ve hatta tüm engelliler icin yapildi. Siz simdiden sabirsizca bu tür basliklar aciyorsunuz ama yanlis bilgi alabilirsiniz. Sabredin kilavuz cikinca bu sorunuzu basvuru yaparken ösym bürosundaki yetkiliye bile sorup, en yetkilusinden dogru cevabi almis olacaksiniz.

Girmesine girebiliyor ama yarın bi gün atandığın kurum "sen engellisin, seni çalıştırabilecek kadrom yok vs. vs." diye sorun çıkarırsa ne olacak?

girersin ama kurum senden sağlık raporu istediğinde sağlam raporu alabilirsen işe de başlarsın

:))) musty 35 ben zaten cok akıllıyım :) iltifata gerek yok . teşekkur ederim arkdslar bılgı ıcın ben klavuzu beklıyeyım.

bi arkadasa selam olsun

MerhabaBuralarda bir arkadas vardıÖmss' ye lise mezunları atansin üniversite okuyanlar kpss gitsin diye saçmaliyorduİşte onun için yazıyorumKpss girdimIlk yilimda dereceye girerek öğretmen olarak atandimUmarim bu mesajı okur ve utanir!

Teşekkür ederimBahsettigim kisi de xxxman diye bir kişi2013 mezun olduğum için ömss girmemiştim o da cahilce bir trip atmıştı. Üniversite okuyanlar iyiyse kpss kazansin fln yazmıştıBen 22 yaşında öğretmen oldumKpss ilk girişimde ve dereceyle

Üst Alt