Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelliler kamu kurumlarına hangi sınav ve süreçlerle girebilir?
senenin 3 dönemi engelli sinavı oluyor bunu devlet personel dairesinden takip edebilirsin ... kurumlar kendileri sayiyi belirleyip ona göre sinav yapiyorlar ekim kasim alımlarini takip edin ...
ben yürüme engelliyim şuan bastonla yürüyorum kpss ye hazırlanıyorum lise mezunuyum acaba kpss den kaç puan almam lazım bir yere yerleşe bilmem için bilginiz varmı
arkadaşlar ekim kasım ayında yeni özürlü personel atama olurmu
arkadaşlar ekim kasım ayında yeni özürlü personel atama olurmu
giresundayım yarın ailem istanbula gidiyor atama olursa gitmiceğim burdan başvuru yapacağım iki arada bi derede kaldım gitsem atama olsa tekrar geri geleceğim atama olursa gitmiceğim kesin bir bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar ne olur yardımcı olun orda burda bazı haberler var asılsız doğru kafam karışdı valla
açıktan atama gibi bir durum yok ki bu sinavlara başvuran 40bin kişi var yani aldiklari miktarda çok az garanti alim olacak diyede bir durum söz konusu değil
şuan sana kesin bilgi vereyim diyene inanma yalan sadece 15 ekimden sonra alım olacağına dair rivayetler var herkes bekliyor kimsede net bilgi yok anlayacağın