Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler kamu kurumlarına hangi sınav ve süreçlerle girebilir?

soyata

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merabalar engelliler için yapılacak sınavlar hakkında bilgisi olan varmı yoksa sadece kpss ile mi işçi alıyorlar

senenin 3 dönemi engelli sinavı oluyor bunu devlet personel dairesinden takip edebilirsin ... kurumlar kendileri sayiyi belirleyip ona göre sinav yapiyorlar ekim kasim alımlarini takip edin ...

slm ya kpps sınav tarihi belirlendi saglık bakanlıgından bi acıklama yok bilgisi olna varmi acaba

bende sordum 13 kasım dıyorlar..Saglık bkanlıgı sınavı ıcın...

beşaltı nereye sordun acaba ögrenebilirmiyim kesin mi yani acıklama yok ama

çok teşekkür ederim ama nasıl ve nerden takip edecemm bu sınavları

lütfen cevap yazın

rica ederim birde işçi alımlarına da başvurmak isterseniz işkura kayıt yaptırıp ordaki ilanları da takip edin www.işkur.gov.tr

ben yürüme engelliyim şuan bastonla yürüyorum kpss ye hazırlanıyorum lise mezunuyum acaba kpss den kaç puan almam lazım bir yere yerleşe bilmem için bilginiz varmı

ortalama 85 ve üzeri olması lazım düz lise mezunuysanız aksi halde şans çok zayıf malesef

38 bin engelli memur alımı devam ediyor mu? Hangi kurumlar memur alımı yapıyor?

38bin özürlü alınacak dendi niye bu alımlar devam etmiyor bilgisi olan varmı

arkadaşlar ekim kasım ayında yeni özürlü personel atama olurmu

arkadaşlar ekim kasım ayında yeni özürlü personel atama olurmu

giresundayım yarın ailem istanbula gidiyor atama olursa gitmiceğim burdan başvuru yapacağım iki arada bi derede kaldım gitsem atama olsa tekrar geri geleceğim atama olursa gitmiceğim kesin bir bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar ne olur yardımcı olun orda burda bazı haberler var asılsız doğru kafam karışdı valla :(

açıktan atama gibi bir durum yok ki bu sinavlara başvuran 40bin kişi var yani aldiklari miktarda çok az garanti alim olacak diyede bir durum söz konusu değil

şuan sana kesin bilgi vereyim diyene inanma yalan sadece 15 ekimden sonra alım olacağına dair rivayetler var herkes bekliyor kimsede net bilgi yok anlayacağın

Üst Alt